Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetukseen kesällä 2022

Ilmoittautuminen Gradian taiteen peruopetuksen lukuvuoden 2022–2023 oppilaspaikoille on avoinna. Tarjontaa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Tällä hetkellä uudet oppilaat voivat ilmoittautua musiikin opintoihin Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen -sivulla. Tanssin lukujärjestys julkaistaan kesäkuun 2022 aikana, jolloin myös ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa uusille oppilaille Ilmoittaudu tanssiryhmiin -sivulla.

Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan. Kesän aikana ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta elokuun ensimmäisellä viikolla (vko 31) ja opinnot alkavat elokuun puolivälissä viikoilla 33–34.

Musiikin perusopetuksen uusien oppilaiden infotilaisuus on maanantaina 15.8. klo 17 Suomalaisen musiikkikampuksen Siltasalissa (Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä). Musiikin opetus alkaa keskiviikkona 17.8. yksilö- ja ryhmätunnein. Tanssin opetus alkaa viikolla 34 lukujärjestyksen mukaisesti.

Laaja ja monipuolinen tarjonta

Tarjoamme sekä laajan oppimäärän mukaista että avointa opetusta musiikissa ja tanssissa. Uudet tilat Suomalaisella musiikkikampuksella, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, mahdollistavat musiikin ja tanssin harrastamisen saman katon alla laadukkaasti ja edullisesti.

Opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja panostavat innostavaan ja hyväksyvään ilmapiiriin. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja aloittaa uuden harrastuksen, minkä ikäisenä tahansa!

Voit ilmoittautua:

musiikin

  • instrumenttiopetukseen: akustinen kitara, alttoviulu, baritoni, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, käyrätorvi, klarinetti, kontrabasso, laulu (klassinen tai pop/jazz), lyömäsoittimet, nokkahuilu, oboe, pasuuna, piano (klassinen tai pop/jazz), sähköbasso, sähkökitara, saksofoni, sello, trumpetti, tuuba ja viulu.
  • ryhmäopetukseen: bändipaja, bändiseikkailu, laulustudio, musaseikkailu ja musiikkiteatteri.
  • avoimeen opetukseen: instrumenttiopetus ja ryhmäopetus. Avoimeen yksilöopetukseen ilmoittautuvat sopimuskuntien, eli Jyväskylän ja Muuramen ulkopuoliset lapset, nuoret ja aikuiset harrastajat.  

tanssin ryhmiin:

  • baletti, balettitekniikka, breaking, floorbarre, jazztanssi, katutanssi, kärkitossutekniikka, lastentanssi, lyrical hiphop, minibaletti, musikaalitanssi, nykytanssi, Pilates, showtanssi, 7-vuotiaiden tanssikaruselli sekä aikuisille kohdennetut ryhmät baletissa, jazzissa, katu- ja nykytanssissa. 

Ilmoittautuminen muskareihin (vauvamuskari, taaperomuskari, soitto- ja tanssimuskari) alkaa elokuussa 2022.

Musiikin orkestereihin ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan oma instrumenttiopettaja ohjaa oppilaan oikean tasoiseen ryhmään. Jos et ole vielä Gradian taiteen perusopetuksen oppilas ja haluat mukaan orkesteriin, voit olla yhteydessä musiikin ja tanssin opintotoimistoon.

Tanssin produktioryhmät on tarkoitettu puolestaan Gradian taiteen perusopetuksen oppilaille, jotka harrastavat tavoitteellisesti ja käyvät vähintään yhdellä produktioryhmäopettajansa tekniikkatunnilla. Produktioryhmiin on keväisin erillinen haku. Jos olet kiinnostunut produktioryhmätoiminnasta, voit kysyä täydennyshauista elokuussa.

Jatkavat oppilaat

Jatkavien oppilaiden kanssa käytiin toukokuussa HOPS-keskustelut, jonka mukaisesti he jatkavat opintoja seuraavana lukuvuotena. Erillistä ilmoittautumista verkkosivuillamme ei tarvita. Tanssissa voit halutessasi lisätä tuntipakettiasi elokuussa opetuksen alkaessa. Opettajat auttavat mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita sopivan tuntikokonaisuuden löytämisessä.

Kokeile ja innostu! Avoimet ovet musiikkiin ja tanssiin 13.8.

Gradian musiikki ja tanssi järjestää Kokeile ja innostu -päivän lauantaina 13.8.2022 klo 10–13 Suomalaisella musiikkikampuksella (Pitkäkatu 18–22). Päivässä pääset kokeilemaan eri soittimia ja tanssilajeja sekä tutustumaan harrastusmahdollisuuksiin aina muskareista alkaen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Musiikin ja tanssin opintotoimisto, puh. 040 341 5887, info.musiikkijatanssi@gradia.fi (opintotoimisto on suljettu 29.6.–2.8.2022)