Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetukseen on avoinna

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten taiteen perusopetukseen, eli musiikin ja tanssin lukuvuoden 2021–2022 oppilaspaikoille on avoinna. Molemmissa harrastuksissa on tarjontaa myös aikuisille. Uudet oppilaat ilmoittautuvat musiikin ja tanssin opintoihin Gradian verkkosivuilla: Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen ja Ilmoittaudu tanssiryhmiin.

Lauantaihin 31.7.2021 mennessä ilmoittautuneiden opinnot alkavat elokuun puolivälissä viikoilla 33–34. Keväällä ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta kesäkuun toisella viikolla (vko 23) ja kesän aikana ilmoittautuneet elokuun ensimmäisellä viikolla (vko 31). Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan.

Laaja ja monipuolinen tarjonta

Tarjoamme musiikin ja tanssin opetusta laajan oppimäärän mukaan sekä avointa yksilöopetusta musiikissa. Voit ilmoittautua:

musiikin

  • instrumenttiopetukseen: akustinen kitara, alttoviulu, baritoni, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, käyrätorvi, klarinetti, kontrabasso, kosketinsoitto, laulu (klassinen tai pop/jazz), lyömäsoittimet, oboe, pasuuna, piano, sähköbasso, sähkökitara, saksofoni, sello, trumpetti, tuuba, viulu
  • ryhmäopetukseen: bändipaja, bändiseikkailu, laulustudio, musaseikkailu
  • avoimeen yksilöopetukseen: instrumenttiopetus ja ryhmäopetus. Avoimeen yksilöopetukseen ilmoittautuvat sopimuskuntien, eli Jyväskylän ja Muuramen ulkopuoliset lapset ja nuoret harrastajat sekä aikuiset.  

tanssin ryhmiin:

  • aikuisten ryhmät (aikuisjazz, aikuisbaletti, nykytanssi), baletti, jazztanssi, katutanssi, lastentanssi, minibaletti, tanssimuskari, nykytanssi, showtanssi, tanssikaruselli

Musiikin varhaiskasvatuksen opintoihin, eli muskareihin ilmoittautuminen on elokuussa 2021. Musiikin orkestereihin ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan oma instrumenttiopettaja ohjaa oppilaan oikean tasoiseen ryhmään. Jos et ole vielä Gradian taiteen perusopetuksen oppilas ja haluat mukaan orkesteriin, voit olla yhteydessä musiikin ja tanssin opintotoimistoon.

Jatkavat oppilaat

Jatkavien oppilaiden kanssa käydään toukokuussa HOPS-keskustelut, jonka mukaisesti he jatkavat opintoja seuraavana lukuvuotena.

Lisätietoja

Musiikin ja tanssin opintotoimisto, puh. 040 341 5887, info@musiikkijatanssi@gradia.fi (opintotoimisto on suljettu 1.–31.7.2021)