Gradiaan hakeutuminen koronaviruksen poikkeusaikana

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa Gradian opiskelijat työskentelevät tällä hetkellä osin etäyhteyksin, osin kampuksilla porrastetusti ja turvallisuusohjeita noudattaen. Opintoihin voi hakeutua koulutuskohtaisten hakuaikojen mukaan.

Hakemuksia opintoihin otetaan koko ajan vastaan ja niitä käsitellään. Hakijoihin otetaan yhteyttä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä tai mahdollisen hakuajan päätyttyä. Poikkeustilanteen vuoksi yhteydenotoissa saattaa olla viivettä.

Saat apua ja ohjausta hakeutumiseen Gradia Hakupalveluista puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Voit asioida puhelimitse numerossa 040 341 6193 tai sähköpostitse hakupalvelut@gradia.fi. Chat toimii verkkosivustollamme Oppimaan-osiossa. Hakupalveluiden puhelin, sähköposti ja chat palvelevat hakeutujia ma, ke ja to klo 9-15 sekä tiistaisin ja perjantaisin klo 10–14.

Tietoa jatkuvassa haussa hakeville

Jatkuva haku mahdollistaa ammatillisiin opintoihin sekä aikuislukioon hakeutumisen joustavasti ympäri vuoden. Löydät kaikki koulutuksemme sivustomme Oppimaan-osiosta. Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa  jatkuvan haun valintojen ja aloitusten aikatauluihin saattaa tulla muutoksia.

Oppisopimuskoulutukseen hakeminen

Hakeminen oppisopimuskoulutukseen toimii edelleen joustavasti ympäri vuoden. Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa joidenkin koulutusten aloitusaikatauluihin saattaa tulla muutoksia.

Hakupalvelumme auttaa - ota yhteyttä!

Hakupalvelut (puhelinaika ja chat ma, ke, to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14)
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä