Gradiaan hakeutuminen koronaviruksen poikkeusaikana

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa Gradiassa työskennellään nyt pääsääntöisesti etäopetuksessa ja itsenäisesti opiskellen. Opintoihin voi hakeutua koulutuskohtaisten hakuaikojen mukaan. Lyhyt- ja lupakorttikoulutukset on pääsääntöisesti peruttu.

Hakemuksia opintoihin otetaan koko ajan vastaan ja niitä käsitellään. Hakijoihin otetaan yhteyttä kahden viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä tai mahdollisen hakuajan päätyttyä. Poikkeustilanteen vuoksi yhteydenotoissa saattaa olla viivettä.

Saat apua ja ohjausta hakeutumiseen Gradia Hakupalveluista puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa. Voit asioida puhelimitse numerossa 040 341 6193 tai sähköpostitse hakupalvelut@gradia.fi. Chat toimii verkkosivustollamme Oppimaan-osiossa. Hakupalveluiden puhelin, sähköposti ja chat palvelevat hakeutujia kesäaikana 22.6. - 31.7. seuraavasti: puhelin ma - pe klo 9 - 12, chat klo 13 - 15. Tämän jälkeen palveluajat normaalit eli ma–to klo 10–15.30 sekä perjantaisin ja aattopäivinä klo 10–14.

Henkilökohtaisia ohjauspäivystyksiä ja ryhmien koulutusinfoja ei toistaiseksi järjestetä.

Tietoa jatkuvassa haussa hakeville

Jatkuva haku mahdollistaa ammatillisiin opintoihin sekä aikuislukioon hakeutumisen joustavasti ympäri vuoden. Löydät kaikki koulutuksemme sivustomme Oppimaan-osiosta. Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa  jatkuvan haun valintojen ja aloitusten aikatauluihin saattaa tulla muutoksia.

Päivittyvää tietoa jatkuvan haun koulutuksista:

Gradia Jyväskylä

Oppisopimuskoulutukseen hakeminen

Hakeminen oppisopimuskoulutukseen toimii edelleen joustavasti ympäri vuoden. Koronaviruksen aiheuttamassa tilanteessa joidenkin koulutusten aloitusaikatauluihin saattaa tulla muutoksia.

Lyhytkoulutukset ja lupakorttikoulutukset toistaiseksi peruttu

Järjestämämme lyhytkoulutukset ja lupakorttikoulutukset on toistaiseksi peruttu.

Huom. Terveydenhuollon ammattilainen: LOVe-verkkokursseihin (LOP, GER, PSYK) liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä suoraan opettaja Katja Laitilaan, p. 040 341 6322, sähköposti: katja.laitila@gradia.fi

Kielikoe jatkuvan haun hakijoille

Hakijat, jotka hakevat tutkintoon johtaviin koulutuksiin ja joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan Gradian yhteiseen kielikokeeseen. Seuraava kielikoe järjestetään torstaina 13.8.2020. Hakijoille tiedotetaan asiasta sähköpostitse.

Hakupalvelumme auttaa - ota yhteyttä!

Hakupalvelut (ma–to klo 10–15.30 pe ja aattopäivinä klo 10–14)
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Opiskelijapalvelut
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä