Uusia tanssiryhmiä tanssin perusopetuksessa

Tanssin perusopetuksessa alkaa kolme uutta tanssiryhmää lokakuussa, syysloman jälkeen viikolla 43. Uusia ryhmiä ovat yli 14-vuotiaille tarkoitetut musikaalitanssi ja Female Vibe sekä 7-vuotiaiden tanssikaruselli.

Uusia ryhmiä voi kokeilla maksutta kahden viikon ajan ennen ilmoittautumispäätöstä.

Female Vibe 26.10. alkaen

Female Vibe -tunnilla fiilistellään jokaisesta meistä löytyvää feminiinienergiaa! Tunnin pohjana on jazztanssi sekä eri lajeista, kuten salsasta, housesta, flamencosta, waackingista ja afrikkalaisista tansseista inspiraatiota ammentaneet harjoitteet. Pääpaino tunnilla on koreografian tekemisessä.

Tunti on tarkoitettu kaikille yli 14-vuotiaille, myös aikuisille! Avoin taso. Female Vibe –ryhmä kokoontuu 26.10. alkaen tiistaisin klo 16.30–17.30 Harjun tanssisalissa (Sepänkatu 3). Opettajana toimii Karoliina Lahdenperä.

Ilmoittaudu mukaan.

Musikaalitanssi 27.10. alkaen

Musikaalitanssitunnilla heittäydytään näyttämömusikaalien ja musikaalielokuvien maailmaan! Tunneilla tehdään jazztanssiin pohjautuvia lämmittely- ja tekniikkaharjoituksia, mutta sisällön pääpaino on koreografiassa. Tunneilla harjoitellaan myös ilmaisua, roolityöskentelyä ja tarinan kerrontaa tanssin avulla.

Tunti on tarkoitettu yli 14-vuotiaille, myös aikuisille! Avoin taso. Musikaalitanssi 14+ -ryhmä kokoontuu 27.10. alkaen keskiviikkoisin klo 16.15–17.15 Harjun tanssisalissa (Sepänkatu 3). Opettajana toimii Noora Kolanen.

Ilmoittaudu mukaan.

Uusi Tanssikaruselli-ryhmä 28.10. alkaen

Suositulla Tanssikaruselli-tunnilla tutustutaan eri tanssilajeihin sekä valmistaudutaan lajikohtaiseen tanssin harrastamiseen. Opetus on ikäryhmälle suunnattua ja se pitää sisällään myös lapsen omaa luovuutta ja liikeilmaisua tukevia harjoitteita.

Monipuolinen tanssikaruselli on suunnattu ensisijaisesti 7-vuotiaille lapsille. Uusi Tanssikaruselli-ryhmä kokoontuu 28.10. alkaen torstaisin klo 16.45–17.45 Tanssisali 1:ssä Suomalaisella musiikkikampuksella (Pitkäkatu 18–22). Opettajana toimii Karoliina Lahdenperä.

Ilmoittaudu mukaan.