Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Musiikki (taiteen perusopetus)

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille

Kuvaus

Piano on yhä yksi suosituimmista soittimista. Sen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Opetus on yksilö- sekä pienryhmäopetusta. Piano soveltuu kaikkiin musiikkityyleihin sekä kokoonpanoihin.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettajina Virve Elo, Maritta Heliö, Aurora Hentunen, Hannele Innanen, Outi Jussila, Anne-Mari Kuusisaari, Arto Lehtonen, Juha Heikkinen ja Tero Tavaila.

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18–22

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto