Kosmetologipalvelut

Hyvinvointia ja mukavaa itsensä hemmottelua - sitä löytyy opiskelijoidemme kosmetologipalveluiden valikoimasta. Siihen kuuluvat kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, ehostukset, vartalohoidot, kestovärjäykset, käsihoidot, jalkahoidot, karvanpoisto ja hieronnat. Eri hoidoista voi rakentaa myös hemmottelupaketin. Huomioithan, että kosmetologit hoitavat tervettä ihoa ja kynsiä.

Voit varata ajan milloin tahansa asiakaspalveluaikojen nettiajanvarauksessamme tai puhelimitse. Huomaathan, että puhelinajanvarauksia on mahdollista ottaa vastaan vain asiakaspalveluaikoina, jotka ovat enimmäkseen klo 816. Tarkista päiväkohtainen tarkka aika nettiajanvarauksestamme!

Tulethan palveluun terveenä.

Kysy myös lahjakortteja!

Tervetuloa!

 

Asiakaspalveluajat ja ajanvaraus puh. 040 341 5272

 

Hinnasto

Tutustu opiskelijatyöhinnastoomme! Otamme maksun mieluiten korttimaksuna

Kosmetiikkalainsäädäntö ja vastuullisuus

Noudatamme luonnollisestikin kosmetiikkalainsäädäntöä ja vastuullisuutta, esimerkiksi emme värjää alle 16-vuotiaan hiuksia emmekä allergikon hiuksia. Asiakkaan tulee tietenkin ilmoittaa näistä meille. Tutustu alan ohjeisiin ja säädöksiin:

Pysäköintiohje asiakkaillemme

Pysäköinti Gradian vieraspysäköintipaikoilla on maksutonta vieraspysäköintiluvalla. Lupia saa Viitaniemi 1 A- ja C-rakennuksien pääsisäänkäyntien vastaanotosta. Lupa on voimassa vain kyseisenä päivänä, ja siihen täytyy kirjoittaa auton rekisteritunnus. Aja siis Viitaniementie 1:ssä vieraspysäköintipaikalle, joita löydät sekä A-rakennuksen että C-rakennuksen edestä, ja hae pysäköintilupa vastaanotosta.

Pysäköintiin tarvittavan pysäköintiluvan saat klo 16.00 jälkeen kauneudenhoitoalan asiakaspalvelun vastaanotosta. Voit tarkistaa vieraspysäköintipaikkojen sijainnin Viitaniemen kampuskartasta.

Sijainti

Käyntiosoite Viitaniementie 1 C