Oppisopimus- ja RekryKoulutusinfo yrittäjille ja työnantajille Laukaan Yritystankkaamossa

Hyvä yrittäjä tai työnantaja, oletko miettinyt työntekijän rekrytointia lähiaikoina? Olisiko oppisopimus tai RekryKoulutus yksi vaihtoehto rekrytoinnin ratkaisuksi? Tai olisiko aika panostaa omaan osaamiseen?

Laukaan Yritystankkaamossa (Laukaantie 12, Laukaa) järjestetään ti 7.5.2024 klo 17–19 info- ja keskustelutilaisuus kahdella teemalla:

  • Klo 17 Oppisopimuskoulutus ja RekryKoulutus työnantajan näkökulmasta
    Tämä info on tarkoitettu yrittäjille ja työnantajille, joita kiinnostaa rekrytointi ja miten oppisopimuskoulutus ja/tai Rekrykoulutus voisi rekrytoinnissa auttaa.
  • Klo 18 Yrittäjien oppisopimus 
    Tämä info on tarkoitettu yksinyrittäjille ja yrittäjille, jotka voisivat hyödyntää yrittäjän oppisopimusta oman osaamisen kehittämisen työkaluna.

Tilaisuudessa oppisopimuksesta kertomassa ja keskustelemassa työelämäkoordinaattori Riikka Ylönen ja RekryKoulutuksen mahdollisuuksia avaamassa projektipäällikkö Anssi Saari Gradiasta. 

Tilaisuuden järjestävät Laukaan Yrityspalvelut ja Gradia. 
Lisätietoja antavat yritysasiantuntija Sanna Jylänki, Laukaan kunta ja yrityspalvelupäällikkö Kaija Haapasaari, Gradia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Oppisopimus ja RekryKoulutus

  • Oppisopimuskoulutuksella rekrytoit ja koulutat yritykseenne uusia tekijöitä esimerkiksi silloin, kun valmiita osaajia ei ole saatavilla tai olet löytänyt hyvän tyypin, mutta hänellä on puutteita ammatillisessa osaamisessa.
  • Yrittäjän oppisopimuskoulutus on yrittäjälle taloudellinen tapa saada buustia omaan osaamiseen ja yritystoimintaan. Päätoiminen yrittäjä voi oppisopimuksella opiskella yrittäjyyteen liittyviä tutkintoja tai tutkinnon osia, esim. yrittäjyyden ammattitutkintoa. Yrittäjä voi myös opiskella toimialaansa liittyvän tutkinnon tai sen osia.
  • RekryKoulutus on edullinen ja riskitön täsmäosaajia tarjoava vaihtoehto yritykselle, jonka on vaikea löytää osaavaa työvoimaa. Sen aikana työnantaja pääsee tutustumaan tulevaisuuden tekijöihin jo ennen palkanmaksun aloitusta.

Etkö pääse tällä kertaa osallistumaan, mutta asiat kiinnostaisivat? Ota yhteyttä oppisopimusasioissa suoraan Riikkaan, puh 040 341 5343 ja RekryKoulutusasioissa Anssiin, puh. 040 341 4540