Siksi Jyväskylän Lyseon lukioon

Lyseo on hyvä valinta, jos haluat hyviä tuloksia. Lyseolla on vahva akateeminen perinne ja laadukas opetus. Suuressa lukiossa valinnanmahdollisuuksia on paljon. Ohjaamme opiskelijat saavuttamaan tavoitteensa. Lyseossa jokaisella on omat vahvuutensa mutta yhteiset voimavarat. Lyseosta jokainen löytää oman paikkansa.  

Lyseo on hyvä valinta, jos olet kiinnostunut kansainvälisyydestä. Lyseo on Unesco-koulu, ja kansainvälisyys näkyy koulun arjessa. Kielet ovat Lyseossa suosittuja. Lyseolla on paljon kansainvälisiä vaihtoprojekteja ja kumppanikouluja ympäri maailmaa.   

Lyseo on hyvä valinta, jos haluat vaihtoehdon suomalaiselle ylioppilastutkinnolle. Lyseon IB-linjalla opiskellaan kansainvälisen IB Diploma -ohjelman mukaisesti. Ydinopintojen lisäksi opiskelet kuutta oppiainetta ja voit opinnoissasi painottaa luonnontieteitä, yhteiskuntatieteitä tai kirjallisuuden opintoja. IB-linjalla opiskellaan englanniksi.   

Lyseo on hyvä valinta, jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä. Yrittäjyyspolulla perustat oman yrityksen ja saat tukea yritystoimintaasi. Samalla opit monenlaisia taitoja johtamisesta markkinointiin.

Lyseo on ensimmäinen suomenkielinen lukio.

Lyseo on hyvä valinta, jos olet kiinnostunut luonnontieteistä. Luonnontiedepolulla saat kaipaamiasi haasteita luonnontieteiden ja matematiikan opiskelemiseen sekä valmiuksia jatko-opintoihin.  

Lyseo on hyvä valinta, jos haluat harjoittaa työelämän taitoja. Voit hakea tiimipolulle, jossa iso osa opinnoista opiskellaan tiimeissä ja oppiaineita yhdistäen. Tiimipolulla opit tekemään yhteistyötä ja kantamaan vastuuta omasta oppimisestasi.   

Lyseo on hyvä valinta, jos olet kiinnostunut taiteista tai liikunnasta. Ilmaisutaidon kursseille ja vuosittain tehtävään teatteriproduktioon pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Koulussamme on erilaisia harrastusmahdollisuuksia kuorosta väittelykerhoon. Uudet liikuntatilat, kuten upea kuntosali, innostavat opiskelijoita liikkumaan sekä liikunnan kursseilla että hyppytunneilla.    

Lyseo on hyvä valinta, jos kouluyhteisö on sinulle tärkeä. Lyseossa on opiskelijoiden ja opettajien kohtaamispaikkoja, joissa sekä viihdytään että opiskellaan. Hyppytunneilla voit levähtää kahvilassa, opiskella kirjastossa tai opiskelijoiden vapaassa käytössä olevissa kotipesissä tai vaikka pelata erän biljardia. Lyseolla viihtyminen on sallittu!  

Lyseo on hyvä valinta. Lyseo on edelläkävijä: ensimmäinen suomenkielinen lukio. Lyseossa yhdistyvät jo vuodesta 1858 alkavat akateemiset perinteet ja tulevaisuuden taidot. Jyväskylän keskustassa sijaitsevan lukion laajasta tarjonnasta voit suunnitella juuri sinulle sopivan lukiopolun. Jyväskylän Lyseon lukio on suurenmoinen koulu tulevaisuuden tekijöille. 

 

Hakupalvelut ma,ke ja to klo 9 - 15, ti ja pe klo 10 - 14, puh. 040 341 6193, chat gradia.fi/oppimaan, sp. hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä