Sinun näköisesi Lyseo

Valitessasi Jyväskylän Lyseon lukion astut osaksi suomalaisen koulutuksen pitkää perinnettä, jossa yhdistyvät akateemisuus, laadukas opetus ja nykyaikaiset oppimisen tavat.

Lyseossa voit rakentaa lukiopolustasi omannäköisesi. Voit maustaa opintojasi vaikkapa kansainvälisyys- tai taideprojekteilla tai uppoutua syvemmälle kiinnostuksenkohteisiisi hakeutuen kansainväliselle IB-linjalle tai IT-linjalle

Lyseon IB-linjalla opiskellaan englanniksi IB Diploma -ohjelman mukaisesti. IB-linja on hieno vaihtoehto suomalaiselle ylioppilastutkinolle. Uusi IT-linjamme puolestaan tarjoaa haasteita matematiikasta tai informaatioteknologiasta kiinnostuneille ja antaa erinomaiset valmiudet opiskella IT-alaa myös lukion jälkeisissä opinnoissa.

Olipa valintasi yleislinja, IB-linja tai IT-linja, olet ennen kaikkea lyseolainen ja tärkeä osa yhteisöämme!

Lyseolla viihtyminen on sallittu! 

Lyseo sijaitsee Harjun kampuksella aivan Jyväskylän keskustassa. Nykyaikaiset tilamme innostavat opiskelemaan ja tarjoavat mukavaa tekemistä ja levähdyspaikkoja myös hyppytunneilla - voit oleskella aulatorilla tai kotipesissä tai vaikkapa rentoutua kavereiden kanssa biljardipelin äärellä.

Meillä Lyseossa pääset vaikuttamaan. Koulussamme toimii opiskelijoista koostuva edustajisto, joka yhdessä opiskelijakunnan hallituksen kanssa varmistaa, että isossakin lukiossa nuorten ääni tulee kuuluviin. Edustajisto osallistuu sujuvan kouluarjen ja virkistävien juhlien suunnitteluun. 

Yhteisömme koostuu erilaisista yksilöistä, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle lyseolaiselle mahdollisuuden rakentaa innostava ja omannäköinen lukiopolku.

Jyväskylän Lyseon lukio on ensimmäinen suomenkielinen lukio - tervetuloa osaksi edelläkävijöiden joukkoa! 

Lyseon opiskelijat juttelevat pöydän ympärillä.
Meillä Lyseossa pääset vaikuttamaan. Koulussamme toimii opiskelijoista koostuva edustajisto, joka yhdessä opiskelijakunnan hallituksen kanssa varmistaa, että isossakin lukiossa nuorten ääni tulee kuuluviin.  
 
Opiskelijat oppimassa kemian luokassa.
Yhteisömme koostuu erilaisista yksilöistä, joilla jokaisella on omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa.
 
Poika näppäilee tietokonetta.
 IT-linja, IB-linja, kansainvälisyys, luonnotieteet, taideoprojektit - Lyseossa voit rakentaa lukiopolkusi omannäköiseksi!

 

ma, ke, to klo 9-12, 12.30-15, ti 10-12, 12.30-14, pe 9-12 chat: gradia.fi/oppimaan
Gradia Hakupalvelut
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä