Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Musiikki (taiteen perusopetus)

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille

Kuvaus

Oboe on puupuhallinsoitin jonka ääni on hyvin erottuva. Sen suukappaleessa on kaksi vastakkain asetettua lehdykkää jonka kautta soittaja puhaltaa. Oboe on orkesterisoitin ja sen soittamiseen tullaan usein nokkahuilun kautta eli soittamisen voi aloittaa jo hyvin nuorena.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettaja Sirpa Berg

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18–22

Palsta 1/2

Oboe harrastuksena, Gradian taiteen perusopetus

Matvey harrastaa oboen soittamista Gradian taiteen perusopetuksessa: "Mielestäni Gradiassa on tosi kiva opiskella." Gradiassa voi harrastaa musiikkia instrumenttiopetuksessa, orkestereissa ja ryhmäopetuksessa sekä avoimessa yksilöopetuksessa.

Palsta 2/2

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.

 

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto