Koronatapauksia Gradiassa, jatkossa seuranta verkossa

Gradiassa on tullut tietoon kolme uutta opiskelijan tartuntatapausta, joissa on voinut tapahtua altistumista. Schildtin lukiossa Viitaniemen kampuksella altistumista on voinut tapahtua 4.10., Gradia Jyväskylässä Lievestuoreen kampuksella 6.10. ja Gradia Jämsässä 6.10.

Koronatapausten viestintä keskitetään verkkosivuille

Gradian opiskelijoilla tai henkilökunnalla todetut koronatartunnat, joissa on voinut tapahtua altistumista Gradian tiloissa, viestitään jatkossa kootusti Gradian verkkosivuilla. Koronatilannetta seurataan edelleen aktiivisesti ja tartuntamääristä kertovaa taulukkoa päivitetään silloin kun tapauksia ilmenee. Sivuilla on näkyvissä viimeisimmän päivityksen ajankohta.

Tapauksista ei enää pääsääntöisesti uutisoida oppilaitosten introissa eikä Wilman kautta. Gradian koronaohjeistus opiskelijoille ja koronatapausten päivittyvä seurantatieto on löydettävissä Gradian verkkosivuilta osoitteessa gradia.fi/koronaohje.

Oppilaitoksissamme tärkeimmät keinot ehkäistä tartuntoja ovat maskien käyttö, hyvä käsihygienia sekä riittävä väljyys. Noudata näitä ohjeita ja tule kampuksillemme vain terveenä.

Lisätietoja


Vesa Voutilainen, vt. kuntayhtymän johtaja, puh. 040 341 5323
Pirjo Kauhanen, tulosaluejohtaja, rehtori, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 6152
Petteri Järvinen, tulosaluejohtaja, rehtori, Gradia Jämsä, puh. 040 341 5022
Osmo Polas, va. tulosaluejohtaja, rehtori, Gradia-lukiot, puh. 040 341 4693