Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Musiikki (taiteen perusopetus)

Paikkakunta

Jyväskylä

Ilmoittautumisaika

Jatkuva haku

Kenelle

Lapsille ja nuorille

Kuvaus

Kontrabasso on jousisoitinten matalaäänisin soitin. Sitä sanotaan myös orkesterin sieluksi ja sen kanssa pääsee heti orkesteriin mukaan.

Taiteen perusopetuksen musiikin laajan oppimäärän opetus aloitetaan alkeista. Opintojen alussa selvitetään oppilaan lähtötaso yhdessä opettajan kanssa. Instrumenttiopetuksen lisäksi oppilas voi osallistua oman tasonsa mukaiseen ryhmäopetukseen esim. orkesteriin ja musiikin hahmottamisen ryhmiin. Oma opettaja auttaa valitsemaan oikean tasoisen ryhmän.

Hakeutuminen tapahtuu ilmoittautumalla sivun alalaidassa olevan painikkeen kautta. Instrumenttitunnin ajankohta sovitaan suoraan opettajan kanssa elokuussa ilmoitettavana ajankohtana. Lainasoittimia voi kysyä opettajalta. Gradian musiikin perusopetus on laaja-alaista ja monipuolista musiikin opetusta, ammattilaisten ohjauksessa.

Opetussuunnitelmaan ja opetuskäytänteisiin voit tutustua tarkemmin Musiikin opetus -sivulla.

Opettaja Jani Koskela

Kustannukset

Koulutuksen osoite

Pitkäkatu 18–22

Palsta 1/2

Kontrabasso harrastuksena! Gradian musiikin perusopetus

Kontrabassonsoittoa Gradian musiikin perusopetuksessa harrastava Aino tykkää soittaa yhdessä ystävien kanssa. Kontrabasso on jousisoitinten matalaäänisin soitin. Sitä sanotaan myös orkesterin sieluksi ja sen kanssa pääsee heti orkesteriin mukaan.

Palsta 2/2

Monta tapaa opiskella

Musiikin perusopetus ja avoin yksilöopetus aikuisille sekä ei sopimuskuntien lapsille ja nuorille.

 

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Opintotoimisto