Kevään infomme: Gradiaan! Koulutusinfo Gradia Jämsä 14.4., Oppisopimus 21.4 sekä Jatkuva haku 29.4.

Tervetuloa loppukevään infoihimme saamaan tietoa ja juttelemaan! Kaikki infot ovat verkkotilaisuuksia.

Gradiaan! Info Gradia Jämsästä keskiviikkona 14.4. klo 17.30–19.00

Tilaisuudessa saat tietoa Gradia Jämsän koulutusmahdollisuuksista sekä hakeutumisesta koulutuksiin jatkuvan haun kautta. Alustuksen jälkeen on aikaa myös osallistujien kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsissa. Pääset liittymään tilaisuuteen kyseisenä ajankohtana alla olevan linkin kautta. Lisätietoja: Soile Lasonen, soile.lasonen@gradia.fi, puh. 040 341 4426

Gradiaan! Oppisopimusinfo keskiviikkona 21.4. klo 15 - 16

Tilaisuudessa saat tietoa oppisopimuskoulutuksesta ja siihen hakeutumisesta sekä voit jutella omista suunnitelmistasi. Tilaisuus on Microsoft Teamsissa.

Oppisopimus on työpaikalla työsuhteessa, aidoissa työtehtävissä tapahtuvaa tavoitteellista koulutusta, jota täydennetään tarvittaessa oppilaitoksessa tai muissa oppimisympäristöissä järjestettävillä opinnoilla.

Opinnot suunnitellaan yksilöllisesti huomioiden opiskelijan aiempi koulutus ja osaaminen sekä oppisopimustyöpaikan mahdollisuudet.

Oppisopimuksella voi suorittaa kaikkia perus-, ammatti-, erikoisammattitutkintoja tai näiden tutkinnon osia.

Oppisopimus perustuu aina työsuhteeseen tai yrittäjyyteen. Jokainen 15 vuotta täyttänyt voi opiskella oppisopimuksella. Tervetulleita tilaisuuteen ovat kaikki oppisopimuksesta kiinnostuneet.

Infon järjestää Gradia Hakupalvelut.

Gradiaan! Ajankohtaista jatkuvasta hausta torstaina 29.4. klo 15 - 16

Tilaisuudessa saat tietoa jatkuvan haun kautta opintoihin hakemisesta, opiskelumahdollisuuksista, eri koulutusten avoinna olevista ja tulevista hausta sekä voit jutella omista suunnitelmistasi. Tilaisuus on Microsoft Teamsissa.

Jatkuva haku mahdollistaa ammatillisiin opintoihin sekä aikuislukioon hakeutumisen joustavasti ympäri vuoden. Tarjolla on myös ammatillisiin opintoihin valmentavaa VALMA-koulutusta ja aikuisten perusopetusta sekä lyhyt- ja lupakorttikoulutuksia. Jyväskylän Lyseon lukioon ja Schildtin lukioon mahdollisesti vapautuviin opiskelupaikkoihin on mahdollista hakea jatkuvassa haussa.

Infon järjestää Gradia Hakupalvelut.

Lisätietoja

Hakupalvelut p. 040 341 6193

Tiedostot