Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2024–2025

Ilmoittautuminen Gradian taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2024–2025 oppilaspaikoille on avoinna. Tarjontaa on lapsille, nuorille ja aikuisille. Uudet oppilaat voivat ilmoittautua sekä musiikin opintoihin Ilmoittaudu musiikkiharrastukseen -sivulla että tanssiryhmiin Ilmoittaudu tanssiryhmiin -sivulla.

Kaikki ilmoittautuneet saavat vahvistuksen, että ilmoittautuminen on onnistunut ja otettu vastaan. Kesän aikana ilmoittautuneet saavat tiedon paikasta elokuun ensimmäisellä viikolla (vko 32) ja opinnot alkavat elokuun puolivälissä viikoilla 33–34.

Laaja ja monipuolinen tarjonta

Tarjoamme sekä laajan oppimäärän mukaista että avointa opetusta musiikissa ja tanssissa. Upeat tilat Suomalaisella musiikkikampuksella, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, mahdollistavat musiikin ja tanssin harrastamisen saman katon alla laadukkaasti ja edullisesti.

Opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja panostavat innostavaan ja hyväksyvään ilmapiiriin. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja aloittaa uuden harrastuksen, minkä ikäisenä tahansa!

Voit ilmoittautua

musiikin

  • instrumenttiopetukseen: akustinen kitara, alttoviulu, baritoni, fagotti, harmonikka, huilu, kantele, käyrätorvi, klarinetti, kontrabasso, laulu (klassinen tai pop/jazz), lyömäsoittimet, nokkahuilu, oboe, pasuuna, piano (klassinen tai pop/jazz), sähköbasso, sähkökitara, saksofoni, sello, trumpetti, tuuba ja viulu.
  • ryhmäopetukseen: bändipaja, bändiseikkailu, musaseikkailu, lauluryhmät, orkesterit, soitinvalmennukset ja musiikkiteatteri.
  • muskareihin: vauvamuskari, taaperomuskari, tanssimuskari, perhemuskari, satumuskari ja sisarusmuskari
  • avoimeen opetukseen: instrumenttiopetus ja ryhmäopetus. Avoimeen yksilöopetukseen ilmoittautuvat sopimuskuntien, eli Jyväskylän ja Muuramen ulkopuoliset lapset, nuoret ja aikuiset harrastajat.  

tanssin

  • tunteja perheen pienimmille: lastentanssi, minibaletti ja tanssikaruselli
  • eri tanssilajeja alkeista edistyneisiin: baletti, jazztanssi, nykytanssi, katutanssi, breaking, showtanssi ja musikaalitanssi  
  • tunteja aikuisille harrastajille: aikuisbaletti, aikuisten nykytanssi, aikuisten jazztanssi, aikuisten breaking ja musikaalitanssi 
  • tanssijan kehonhuoltoa: Pilates, floorwork ja tanssijan ohjattu kuntosalitreeni (uutuus)
  • tavoitteellista tanssijuutta: tanssin produktioryhmät (baletti, katutanssi, taidetanssi), jazz koreo -tunnit (uutuus) 

Musiikin orkestereihin ei ole erillistä ilmoittautumista, vaan oma instrumenttiopettaja ohjaa oppilaan oikean tasoiseen ryhmään. Jos et ole vielä Gradian taiteen perusopetuksen oppilas ja haluat mukaan orkesteriin, voit olla yhteydessä musiikin ja tanssin opintotoimistoon.

Tanssin produktioryhmät on tarkoitettu Gradian taiteen perusopetuksen oppilaille, jotka harrastavat tanssia tavoitteellisesti. Ryhmät keskittyvät koreografioiden valmistamiseen ja esiintymiseen ja ne edustavat Gradian tanssia valtakunnallisissa katselmuksissa ja kilpailuissa. Produktioryhmiin on erillinen haku keväisin. Jos olet kiinnostunut produktioryhmätoiminnasta, voit kysyä täydennyshauista elokuussa.

Lukuvuoden aloitus elokuussa 2024

Musiikin perusopetuksen uusien oppilaiden infotilaisuus on maanantaina 12.8. klo 17 Suomalaisen musiikkikampuksen Siltasalissa (Pitkäkatu 18–22, Jyväskylä). Musiikin opetus alkaa keskiviikkona 16.8. yksilö- ja ryhmätunnein.

Tanssin opetus alkaa maanantaina 19.8. lukujärjestyksen mukaisesti.

Jatkavien oppilaiden kanssa käytiin toukokuussa HOPS-keskustelut, jonka mukaisesti he jatkavat opintoja seuraavana lukuvuotena. Erillistä ilmoittautumista verkkosivuillamme ei tarvita. Tanssissa voit halutessasi lisätä tuntipakettiasi elokuussa opetuksen alkaessa. Opettajat auttavat mielellään niin uusia kuin vanhoja oppilaita sopivan tuntikokonaisuuden löytämisessä.

Lisätietoja

Musiikin ja tanssin opintotoimisto, puh. 040 341 5887, info.musiikkijatanssi@gradia.fi (opintotoimisto on suljettu 28.6.–1.8.)