Lukioistamme ylioppilaaksi kirjoittanut korottamaan arvosanoja tai täydentämään tutkintoa

Nykyisistä lukioistamme tai niihin ajan myötä liittyneistä aiemmista lukioista  (Cygnaeus-lukio, Jyväskylän Lyseon lukio, Korpilahden lukio, Palokan lukio, Schildtin lukio, Sepän lukio, Tikkakosken lukio, Vaajakosken lukio ja Voionmaan lukio) valmistunut voi ilmoittautua korottamaan arvosanojaan tai täydentämään tutkintoaan Gradia-lukioon. Ohjeemme tässä koskee Jyväskylän Lyseon lukioon ja Schildtin lukioon ilmoittautuvia korottajia tai täydentäjiä. Jyväskylän aikuislukiolla on lisäksi oma ilmoittautumiskäytäntö.

  1. Klikkaa itsesi opiskelijahallintojärjestelmä Wilmaan
  2. Kirjaa omat henkilötietosi ja tallenna lomake.
  3. Jos olet valmistunut ennen vuotta 2010, liitä ilmoittautumiseesi kopiot lukion päättötodistuksesta ja yo-todistuksesta (tai toimita ne kyseisen lukion opintosihteerille)
  4. Tämän jälkeen opintosihteerimme lähettää sinulle sähköpostilla henkilökohtaisen avainkoodin, jolla voit muodostaa itsellesi tunnukset Gradian Wilmaan. Huomioi, että koulun tiedoissa sinulla tulee siten olla toimiva sähköpostiosoite.

  5. Muodostettuasi henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen kirjaudu Wilmaan ja täytä yo-ilmoittautumislomake. Henkilökohtaisilla tunnuksilla täytetty ilmoittautuminen vastaa allekirjoitusta.
  6. Lopuksi opintosihteerimme lähettää sinulle vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Henkilötietojen ilmoittaminen ylioppilaskoetta varten

Ilmoita henkilötiedosi ylioppilaskoetta varten seuraavan linkin kautta. Huomaathan, että tämä ei ole ylioppilaskokeeseen ilmoittautuminen – se pitää tehdä erikseen. Henkilötietojen ilmoittaminen ylioppilaskoetta varten.

Salminen Kaisu

Opintosihteeri

Opintotoimistopalvelut

Parkkonen Tiina

Opintosihteeri

Opintotoimistopalvelut