Jokita Oy:llä räätälöity oppisopimus valmistaa uudet rekrytoitavat osaajiksi

Yhdistämällä kahden eri tutkinnon osia joutsalainen kiinteistöhuolto- ja vartiointipalveluita tarjoava Jokita Oy pystyy kouluttamaan uusia työntekijöitään tehokkaasti ja edullisesti.

- Oppisopimuksen avulla varmistamme, että uusilla rekrytoitavilla on tietopuolinen osaaminen kunnossa, kertoo Jokita Oy:n toimitusjohtaja Tero Toivonen. Se madaltaa huomattavasti kynnystä rekrytoida uusia henkilöitä. Samalla saamme alan päivitetyintä tietoa käyttöömme, ja yritystoiminnan kannalta se on erittäin tärkeää.

Jokita tarjoaa asiakkailleen sekä kiinteistöhuollon palveluita että vartiointia. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jokaiselta henkilöstön jäseneltä on löydyttävä voimassa oleva vartijakortti sekä kiinteistöhoitajan ammattitutkinto.

- Minulla on jo 10 vuoden kokemus oppisopimuskoulutuksesta, mutta en ollut ajatellutkaan, että voisimme yhdistää kahta eri tutkintoa, jatkaa Toivonen. Koulutuksen järjestäjä ehdotti tällaista mahdollisuutta ja sehän sopi meille täydellisesti.

- Tulevaisuudessakin, kun tarve lisätyövoimalle tulee, hyödynnämme ilman muuta oppisopimusta, Toivonen vakuuttaa. Olin itse aikanaan ensimmäisiä yrittäjiä, jotka lähtivät päivittämään osaamistaan oppisopimuksen avulla. Siitä lähtien oppisopimusta on hyödynnetty aina henkilöstön rekrytointien ja lisäkouluttamisen yhteydessä.

Työelämä- ja yrityspalvelut
040 341 5056
Gradia Jyväskylä
Liiketoiminta ja työelämäpalvelut
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 C, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä