Webinaari työpaikkaohjaajille ke 3.11.2021 klo 14-15

Gradia järjestää työpaikkaohjaajiensa vaativan työn tueksi webinaarin Opiskelijan jaksamisen haasteista työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa keskiviikkona 3.11.2021 klo 14.00–15.00.  

Korona ja sen mukanaan tuoma etätyöskentely ovat korostaneet jaksamisen haasteita nuorilla. Tämä näkyy myös työpaikoilla tapahtuvilla oppimisjaksoilla, mistä on noussut tarve selkeyttää työpaikan ja oppilaitoksen rooleja opiskelijan ohjaamisessa. Varhainen puuttuminen sekä työpaikan ja oppilaitoksen tiivis yhteistyö ovat keskeisiä näissä tilanteissa. Viimekädessä vastuu opiskelijasta on oppilaitoksella ja haastavissa tilanteissa yhteydenotto oppilaitokseen matalalla kynnyksellä kannattaa aina.  

Maksuton webinaari on tarkoitettu sinulle, joka toimit Gradian koulutussopimus- tai oppisopimusopiskelijan työpaikkaohjaajana ja kaipaat ohjaustyössäsi tukea opiskelijan jaksamisen ja arjen hallinnan haasteissa.  

Koulutuksen teemat

  • Opiskelijan jaksamisen ja arjenhallinnan haasteet
  • Vinkkejä erilaisiin ohjaustilanteisiin
  • Työpaikan ja oppilaitoksen roolit ja rajat työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa

 
Webinaari toteutetaan Teams-verkkokokousympäristössä ja kouluttajina toimivat erityisopettaja Marjo Riuttanen ja opettaja Pia Kotro. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen webinaariin 27.10.2021 mennessä: https://urly.fi/2bjb
Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä.

Lisätietoja

Työelämäkoordinaattori Kirsi Hämäläinen
Gradia Työelämä ja yrityspalvelut
puh. 040 341 5198
kirsi.hamalainen(at)gradia.fi