Verkkomaksamisen ohjeet

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla on käytössä verkkomaksupalvelu Gradia-koulutuspalvelut Oy:n kautta laskutettavissa, maksullisissa lyhytkursseissa ja lupakorttikoulutuksissa. Näitä koulutuksia toteuttaa Ammattiopisto Gradia.

Verkkomaksaminen on mahdollista pankkien verkkopalvelussa sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-korteilla. Maksamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Svea Payments Oy.

Yksityisasiakkaat maksavat koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Yritysasiakkaiden henkilöstökoulutusten maksaminen tapahtuu laskutuksen kautta.

Verkkomaksaminen ilmoittautumisen yhteydessä

1. Yksityisasiakkaiden ilmoittautuminen tapahtuu koulutuksen esittelysivulla painikkeen "Ilmoittaudu koulutukseen” kautta. Yritysasiakkaiden ilmoittautuminen tapahtuu painikkeen ”Ilmoittautuminen yritysasiakkaille” kautta.

2. Hyväksy käyttöehdot ja jatka täyttämään ilmoittautumislomake sekä verkkomaksamisessa tarvittavat tiedot.

3. Kun olet täyttänyt kentät huolellisesti, siirry verkkomaksuun. Valitse pankki ja maksa koulutus.

4. Saat ilmoittautumisen jälkeen kaksi sähköpostia:

  • Järjestelmä kuittaa sinulle ilmoittautumisen sähköpostiisi ja samalla saat koulutuksen aika- ja paikkatiedot. Säilytä viesti kutsuna koulutukseen.
  • Svea Payments Oy:ltä saat sähköpostiisi maksukuitin sekä linkin, jonka kautta voit tarvittaessa peruuttaa ilmoittautumisen.

5. Jos joudut peruuttamaan tulosi koulutukseen, tee se viimeistään koulutuksen viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Kun teet peruutuksen määräajassa, maksu palautetaan tilillesi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista tai peruuttamattomista koulutuksista maksua ei palauteta.

Ota yhteyttä ongelmatilanteessa!

Opintosihteeri Katja Rantanen, puh. 040 341 6417, katja.rantanen@gradia.fi
Opintosihteeri Katri Lunkka, puh. 040 341 5000, katri.lunkka@gradia.fi

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimi Maksuturva Group Oy).

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Ostajan Apulaiseen, jossa voit hoitaa mahdolliset peruutukset ympäri vuorokauden.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokaupan sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimi Maksuturva Group Oy), joka huolehtii verkkokaupan maksujenvälityksestä.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisesta verkkokaupassa huolehtii Svea Payments Oy yhteistyössä Checkout Finland Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin, vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Checkout Finland Oy:n toimesta.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A, 00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00–17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi
www.sveapayments.fi