Verkkomaksamisen ohjeet

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla on käytössä verkkomaksupalvelu Gradia-koulutuspalvelut Oy:n kautta laskutettavissa, maksullisissa lyhytkursseissa ja lupakorttikoulutuksissa. Näitä koulutuksia toteuttavat Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä.

Verkkomaksaminen on mahdollista seuraavien pankkien verkkopalvelussa: Nordea, Osuuspankki, Danske bank, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki sekä Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-korteilla. Maksamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Maksuturva Group Oy.

Yksityisasiakkaat maksavat koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla. Yritysasiakkaiden henkilöstökoulutusten maksaminen tapahtuu laskutuksen kautta.

Verkkomaksaminen ilmoittautumisen yhteydessä

1 Yksityisasiakkaiden ilmoittautuminen tapahtuu koulutuksen esittelysivulla painikkeen "Ilmoittaudu koulutukseen” kautta. Yritysasiakkaiden ilmoittautuminen tapahtuu painikkeen ”Ilmoittautuminen yritysasiakkaille” kautta.

2 Hyväksy käyttöehdot ja jatka täyttämään ilmoittautumislomake sekä verkkomaksamisessa tarvittavat tiedot.

3 Kun olet täyttänyt kentät huolellisesti, siirry verkkomaksuun. Valitse pankki ja maksa koulutus. Verkkolaskulla tai osamaksulla maksaminen on mahdollista yksityisasiakkaille, mikäli summa on yli 200 euroa.

4 Saat ilmoittautumisen jälkeen kaksi sähköpostia:

  • Järjestelmä kuittaa sinulle ilmoittautumisen sähköpostiisi, samalla saat koulutuksen aika- ja paikkatiedot. Säilytä viesti kutsuna koulutukseen.
  • Maksuturvalta saat sähköpostiisi maksukuitin sekä linkin, jonka kautta voit tarvittaessa peruuttaa ilmoittautumisen.

5 Jos joudut peruuttamaan tulosi koulutukseen, tee se viimeistään koulutuksen viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Kun teet peruutuksen määräajassa, maksu palautetaan tilillesi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista tai peruuttamattomista koulutuksista maksua ei palauteta.

Ota yhteyttä ongelmatilanteessa!

Gradia Jyväskylä
Opintosihteeri Katja Rantanen, puh. 040 341 6417, katja.rantanen(at)gradia.fi
Opintosihteeri Eeva-Kaisa Luostarinen, puh. 040 341 6310, eeva-kaisa.luostarinen(at)gradia.fi

Gradia Jämsä
Toimistosihteeri Sirkka Leppänen, puh. 040 341 4395, sirkka.leppanen(at)gradia.fi

Maksaminen

Verkkosivuston maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Viesti sisältää linkin Verkko-ostajan palvelut -sivulle, jossa voit hoitaa mahdolliset peruutukset ympäri vuorokauden.

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin, vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksuturva Laskulla tai Erämaksulla ostaminen

Maksuturva Lasku- ja Erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Lasku- ja erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy.

Voit valita maksutavaksi laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 200 euroa. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Laskulla tai Erämaksulla ostaessa sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa. Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sen perusteella tehdään reaaliaikainen luottopäätös. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskun toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että lasku toimitetaan aikaisintaan noin kahden viikon kuluttua kurssin vahvistamisesta. Näin siksi, että saat aina ajantasaisen laskun, jossa on huomioitu myös mahdolliset peruutukset. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Valitessasi laskuvaihtoehdon, saat ostoksellesi aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos päätät maksaa ostoksesi erissä, voit valita annetuista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan maksuaikataulun joko suoraan verkko-ostosta tehdessäsi tai jälkikäteen laskun saatuasi. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3–24 erän välillä.

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 euroa ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Voit tutustua

ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä.

Peruutusten käsittely

Mikäli teet peruutuksen tilaukseesi, Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon Maksuturvalta hyväksytystä palautuksesta. Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen peruutus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.

Sähköpostitse: eramaksu(at)lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku tai

Asiakaspalvelu laskuun ja erämaksuun liittyen

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8 - 20 ja lauantaisin kello 10 - 15 (hinta: normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: eramaksu(at)lindorff.fi

Maksujenvälittäjän yhteystiedot

Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi