Valtakunnallista Ohjaamo-viikkoa vietetään 10.–14.2.2020

Valtakunnallista Ohjaamo-viikkoa vietetään ajalla 10.–14.2. Jyväskylän Ohjaamo järjestää viikon aikana alle 30-vuotiaille nuorille monenlaista ohjelmaa normaalin toiminnan ohella. Ohjaamon tapahtumat ja palvelut ovat maksuttomia.

Ohjaamo Jyväskylässä viikko käynnistyy maanantaina 10.2. kansainvälisyysteemalla. Nuorille esitellään erilaisia työ ja vapaa-aikaan liittyviä kansainvälistymisen vaihtoehtoja. Kansainvälisyysasioita on esittelemässä joukko vierailijoita.

Tiistaina 11.2. koulutuksen teemapäivänä Ohjaamon ammatinvalinnanpsykologi ja opinto-ohjaaja tarjoilevat ammatinvalinnan teho-ohjausta. Tämän jälkeen Ohjaamo täyttyy monien oppilaitosten edustajista, jotka esittelevät nuorille opiskeluvaihtoehtoja ja erilaisia koulutuksia. Tule paikalle kuulemaan myös tärkeä info uudistuneesta korkeakouluhausta!

Keskiviikon 12.2. työnhakuiltapäivässä nuoret saavat tietoja kesätöistä ja niiden hakemisesta. Tilaisuudessa esitellään myös Jyväskylän kaupungin kesätyömahdollisuuksia. Paikalla on myös Suomen Henkilöstöasiantuntijat esittelemässä nuorille työmahdollisuuksia – jotta työ saisi tekijänsä.

Loppuviikosta ohjaamolaiset jalkautuvat moikkaamaan nuoria kaupungille. Perjantaina 14.2. Ohjaamossa askarrellaan ystävänpäiväkortteja. Kaikki Ohjaamoviikon ohjelmat järjestetään pääsääntöisesti klo 12–16 välisenä aikana. Tsekkaa tarkemmat ajat ja viikon ohjelma Ohjaamo Jyväskylän Instagramista ja Facebookista tai Ohjaamon verkkosivuilta.

Tervetuloa Ohjaamo-viikon tilaisuuksiin yksin, kaksin tai isommalla porukalla. Poikkea vaikka vaan kahville! Ja hei nuori - jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Lisätietoja

Koordinaattori Marita Räisänen, Ohjaamo Jyväskylä, puh. 014 266 4415

Jyväskylän kaupunki
Tiedote viestimille 7.2.2020