Työelämän tulevaisuus – millaisella osaamisella eteenpäin? -webinaari 13.11.

Hei sinä yrittäjä, esimies, asiantuntija – tule tunnistamaan ja keskustelemaan kanssamme työelämän uuden normaalin osaamisvaatimuksista ja niihin vastaamisesta. Työelämän tulevaisuus – millaisella osaamisella eteenpäin? -webinaari järjestetään perjantaina 13.11.2020 klo 9–12.15.

Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen – eikä muutos tule enää koskaan olemaan niin hidasta kuin se on nyt. Nämä toteamukset ovat konkretisoituneet meille viime kuukausien korona-poikkeusolojen myötä. Täydellisen tulevaisuuden muutosten hallitsemisen sijaan tarvitaankin valmiuksia yllättävien tapahtumien kohtaamiseen valmistautuneena.

Korona on kiihdyttänyt myös työelämän murrosta, jonka on ennakoitu vaikuttavan niin työn sisältöihin, tekemisen tapoihin kuin työurien luonteisiin. Olemmeko valmiita näihin muutoksiin ja miten varmistamme osaamisemme ja menestymisemme myös tulevaisuudessa?

Ohjelmassa

Innostavia tarinoita

  • ketterä koronasta selviytyjä: Minna Savolainen, yrittäjä, Ruusupuu
  • kohti uusia mahdollisuuksia: Anna-Liisa Juurinen, elinvoimajohtaja, Jämsän kaupunki
  • tulevaisuuden työelämä on jo täällä: Tomi Tuuliranta, Studio Tomi Tuuliranta, Kiila light ja Alva
  • työelämän tulevaisuus opiskelijan silmin: Juho Neuvonen, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja Keski-Suomen tulevaisuusryhmä
  • keynote: Miika Lipiäinen, tj. Kyrö Distillery Oy

Katsaus muutoksen isoon kuvaan

  • työkalunamme Futures Platformin maailma pandemian jälkeen -kartta

Webinaarin juontaa taiteilija, kulttuurialan yrittäjä Anna-Mari Laulumaa.

Osallistujien tuottamia syötteitä hyödynnetään työuranaikaisen, tulevaisuuden osaamistarpeisiin vastaavan koulutustarjonnan suunnittelussa ja tuotteistamisessa.

Tervetuloa inspiroitumaan ja vaikuttamaan yhteiseen, entistäkin osaavampaan tulevaisuuteemme!

Ilmoittaudu mukaan 11.11. mennessä sähköisellä lomakkeella. Lähetämme Zoom-linkin ilmoittautuneille. Webinaari on maksuton.

Webinaarin järjestävät EduFutura -toimijat: Gradia, Jamk ja Jyväskylän yliopisto. Toimijoina ovat myös: Poke, Jyväskylän kristillinen opisto, Jyväskylän palvelualan opisto, Karstulan evankelinen opisto, Palvelualan opisto Kuopio sekä Itä-Karjalan kansanopisto. Webinaarin toteutuksen mahdollistaa Opetushallitus.

Lisätietoja

Kehittämisasiantuntija Merja Salminen, merja.salminen@gradia.fi