Toiminnalliset verkostot strategisena mahdollisuutena -työpaja

Tervetuloa keskustelemaan ja ideoimaan Eteläisen Keski-Suomen työllisyysalueen, kuntien, oppilaitosten, järjestöjen, työnantajien ja yritysten yhteistyötä tuleville vuosille. 

Toiminnalliset verkostot strategisena mahdollisuutena -työpaja järjestetään perjantaina 26.4.2024 klo 12–15, Ammattiopisto Gradialla (Koulutie 19, Jämsänkoski). Tapaamisen aluksi on mahdollisuus yhteiseen lounaaseen klo 11–12 Gradia-ravintola Kahvelissa.

Toiminnalliset verkostot ovat yhteistyömuotoja, joissa eri toimijat jakavat resursseja, tietoa ja osaamista yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tässä työpajassa ideoidaan toimivan osaamisen kehittämisen verkoston toimintatapaa laajan verkoston voimin. 

Osaamisen kehittämisen verkostotyön tavoitteena on edistää aluekehitystä, elinikäisen oppimisen tukemista ja osaavan työvoiman saatavuutta elinkeinoelämän tarpeisiin.

Työpajan fasilitaattorina ja luennoitsijana toimii Cristina Andersson. Hän on robotiikan ja strategisen kehittämisen osaaja, tietokirjailija, johdon konsultti.

Ohjelma

Kello 11–12 lounas
Kello 12–15 puheenvuorot ja työpaja:

  • Tervetuloa, Kohti tulevaisuuden työtä -hanke, Gradia
  • Toiminnalliset verkostot strategisina mahdollisuuksina, Cristina Andersson, liikkeenjohdon konsultti
  • Kuulumiset työllisyysalueen valmistelusta, Satu Soutolahti, vastuuvalmistelija, Jämsän kaupunki
  • Työpaja

Työpaja osuuden tavoitteena on löytää raikkaita ajatuksia verkostoyhteistyön tekemiseen, innovointiin ja vuorovaikutukseen eri toimijoiden välillä. Työpajan tuloksia hyödynnetään alueen osaamisen kehittämisen verkostoyhteistyön uudistamisessa ja verkoston toimintamallin suunnittelussa.  

Lisätietoja tilaisuudesta antaa projektiasiantuntija Marja Heinistö, marja.heinisto@gradia.fi tai p. 040 341 4407. Tilaisuuden järjestää Gradian Kohti tulevaisuuden työtä -hanke.