Taitaja9-aluekilpailu Kauppakeskus Sepässä 16.1.2020

Taitaja9-aluekilpailu järjestetään 16.1.2020 klo 10.00–14.30 kauppakeskus Sepässä (Ahjokatu 5 Jyväskylä). Mukana kilpailee Keski-Suomen Taitaja9-paikalliskilpailujen parhaimmisto, 16 kolmen hengen joukkuetta.

Taitaja9-kilpailussa yläkoululaiset kilpailevat eri ammattialojen osaamisesta. Kädentaidot, nokkeluus ja nopeus ovat valttia!

Taitaja9-aluekilpailuista parhaat joukkueet pääsevät Taitaja9-finaaliin, joka käydään 12.–13.5.2020 Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman yhteydessä Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä.

Kaikille avoin tapahtuma

Taitaja9-kilpailun yhteydessä on mahdollisuus tutustua ammatilliseen koulutukseen, muun muassa Gradian opintotarjontaan sekä Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtumaan. Myös yleisö pääsee osaksi toimintaa, mukana on muun muassa kilpailuja, joista voi voittaa Taitaja9-aluekilpailun yhteistyökumppaneiden tarjoamia palkintoja. Gradian liiketoiminnan opiskelijat ovat mukana tapahtuman järjestämisessä. 

Näe nuoret kilpailemassa kädentaidoissa - tervetuloa kaikille avoimeen tapahtumaan!

Yhteistyössä

Keskimaa, Linström ja Mesta net, Prisma Seppälä, Suomalainen kirjakauppa keskusta, Suomalainen kirjakauppa Seppä, Partioaitta, Intersport Keskusta, Tiger keskusta, Tiger Seppä, ABC Palokka, ABC Hirvaskangas, ABC Pesukatu

Lisätietoja

Taitaja2020 koordinaattori Mira Ruth-Viitanen, mira.ruth-viitanen@gradia.fi