Taitaja2020-vuoden avausta juhlittiin Gradiassa

Tuleva Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma näkyi ja kuului 2.–6.9. Gradiassa.

Gradia yhteistyökumppaneineen järjestää  ammattitaidon SM-kilpailu Taitajan 11.–14.5.2020 Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa.

Viitaniemen, Priimuksen sekä Jämsän kampuksilla Taitaja2020-vuotta juhlistettiin Taitaja-lipun nostolla, Taitaja2020-biisin ensisoitolla sekä Taitaja-toimijoiden avauspuheenvuoroilla. Kaikilla Gradian kahdeksalla kampuksella Taitaja2020-ständit ilahduttivat niin opiskelijoita kuin henkilöstöäkin. Lounailla nautittiin Gradian elintarvikealan opiskelijoiden suunnittelemat ja toteuttamat Taitaja2020-leivokset.

“Gradia tulee järjestämään todella hyvät,  astetta enemmän Taitaja-kilpailut”, sanoi Gradia Jyväskylän rehtori Pirjo Kauhanen avauspuheessaan Viitaniemen kampuksella 2.9.

Gradian Priimuksen kampuksella 4.9. Taitaja2020 kilpailujohtaja Pia Tolonen toi esille opiskelijoiden tekemän työn merkitystä:

”Taitaja2020-autot ja niiden ilme ovat Gradian media-alan opiskelijoiden suunnittelemia ja teippaamia. Tänään maistelette Taitaja2020-leivosta, joka on Gradian elintarvikealan opiskelijoiden tekemä. Taitaja2020-mainosvideo ja Taitaja2020-biisi (EduFutura yhteistyö) ovat myös tehty opiskelijayhteistyönä.”

Jämsän kampuksella Taitaja2020-vuoden avausta juhlittiin 5.9. Myös Gradia Jämsän rehtori Petteri Järvinen korosti Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman tärkeyttä koko Gradialle: ”Hyvin moni meidän opiskelija on mukana rakentamassa kilpailulajeja sekä tekemässä erilaisia tehtäviä paikan päällä.”

Skills Finland ry:n Taitaja-päällikkö Jarmo Linkosaaren mukaan Taitaja on tärkeä tapahtuma ammatillisen koulutuksen imagon ja vetovoimaisuuden kannalta. Linkosaari toivotti koko Gradialle onnea ja menestystä Taitaja-lukuvuodelle.

Hyvää Taitaja2020-vuotta kaikille!

 

Kuvat: Sami Lamminaho, opiskelija Gradia