Schildtin lukion abien vanhempainilta to 31.8.

Schildtin lukio kutsuu abiturienttiensa huoltajat vanhempainiltaan tiistaina 31.8.2021 klo 18. Tilaisuus on verkossa. Teams-linkit toimitetaan huoltajille Wilmassa.

Kutsu abien huoltajille:

Hyvät abiturientin huoltajat

Kutsumme teidät etäyhteydellä toteutettavaan Schildtin lukion vanhempainiltaan tiistaina 31.8. klo 18.00  

Abivuonna on paljon tapahtumia. Syksyn ylioppilaskirjoitukset ovat jo ovella, ja koulutyö on samalla täydessä vauhdissa. Alkusyksy on tiivistahtinen. Onneksi -  koronasta huolimatta - saamme pitää koulun lähiopetuksessa huolehtien turva- ja hygieniasuositusten noudattamisesta.

Abiturienttien koulu päättyy helmikuussa kolmanteen jaksoon. Siitä alkaa lukuloma ja kevään kirjoituksiin valmistautuminen.

Jatko-opintojen suunnittelu kuuluu abivuoteen - samoin kuin penkkarit, potkiaiset ja abiristeily. Abi-perinteisiin korona tosin heittää vielä ison kysymysmerkin. Muun muassa näitä asioita käymme läpi illan kuluessa. Aikaa on varattu myös kysymyksille sekä keskusteluille opojen ja ryhmänohjaajien kanssa.

Ryhmänohjaajat ovat illan lopuksi tavoitettavissa omilla Teams-kanavillaan. Teams-linkki vanhempainiltaan ja linkit ro-kanaville jaetaan huoltajille Wilman kautta hyvissä ajoin ennen vanhempainiltaa, ja ne löytyvät myös Schildtin lukion pedanet-sivuilta.

Illan ohjelma

  • klo 18-19 Abivuoden aikataulu ja yo-kirjoitukset, Seppo Haavisto;  Jatko-opinnoista, Laura Sallinen, Kaisa Virolainen
  • klo 19-19.30  Ryhmänohjaajien Teams-kanavat ovat auki huoltajien  kysymyksille ja vapaalle keskustelulle

Olette lämpimästi tervetulleita!

Seppo Haavisto, apulaisrehtori, 3- ja 4-tason vastuurehtori