Säihke-konserttisarja toteutuu verkkokonsertteina 2.-6.11.2020

Syksyn 2020 Säihke toteutetaan kokonaisuudessaan Siltasalista lähetettävinä verkkokonsertteina maanantaista perjantaihin 2.–6.11. Iltatapahtumien lisäksi sarjassa on tutuksi tulleeseen tapaan mukana myös pari aamupäivään ajoittuvaa konserttia, joiden seuraaminen onnistuu vaikkapa koulupäivään rytmittäen.

Maanantaiaamu 2.11. tuo lavalle monia soittimia ja eri-ikäisiä taiteen perusopetuksen oppilaita. Illan konsertissa vuoron saavat jazzsuunnan ryhmät ja mukana on Gradia Big Band. Tiistai ja keskiviikko vietetään puhallin- ja jousiorkesterien seurassa iloisesti vaihtuvissa sävelmaisemissa.

Pop/jazzpainotteisen loppuviikon avaa torstai-illan Disney-musikaalisäveliin rakennettu, tanssikoreografioin maustettu ja nuorten laulajien tähdittämä show. Perjantai-illan estradi on myös kahden nuoren taiteen perusopetuksen oppilaan tutkintolava.

Konserttien kameratyöskentelystä ja suorien lähestysten tekniikasta äänineen ja visuaalisine tehosteineen vastaa Gradia Jyväskylän media-alan perustutkinnon opiskelijoiden monikamera- ja tapahtumatuotantotiimi.

Tutustu konserttien ohjelmaan ja seuraa suoria lähetyksiä Säihkeen sivulla.