Priimusmenu ja lounas

Priimusmenu

VKO 8, 18.2.-22.2.2019 
 

alkuruokana

Porkkana-inkiväärisosekeittoa  L,G

Pääruokavaihtoehtoina         

Paistettua tuoretta seifileetä    
ja bataattichutneyta L

Broileri-paprikavarras               
ja tzatzikikastiketta, 
minttucouscous L

Jälkiruokana

Appelsiiniohukaisia L

Kahvi ja tee

14,50 €
ilman jälkiruokaa 11,00 €


Lounas

VKO 8, 18.2.-22.2.2019

Maanantai

Broileripyöryköitä, currykastiketta ja riisiä L,A

Kasvispyöryköitä M,G,Veg

Katkarapu-pähkinäsalaattia L,G,A

Tiistai

Pinaattikeittoa L,A

Broileri-cesarsalaattia L,G,A

Marjakiisseli L,G,M

Keskiviikko

Makkarakastiketta ja keitettyjä perunoita G,M

Herkkusienikastiketta ja juurespyttipannua L,G

Lohi-avokadosalaattia G,M,A

Torstai

Lohi-murekepihvi, yrttikermaviilikastiketta ja perunasosetta L,G,A

Kasvis-juustotäytteiset paprikat L,G,A

Kreikkalaista salaattia L,G,A

Perjantai

Kebab-aurajuustokiusausta L,G

Kasvis-härkäpapukiusausta L,G

Tonnikalacouscoussalaattia M


Kotiruokalounas 8,20 €
Kasvisruoat ja salaatit 7,00 €


L Laktoositon
G Gluteeniton
M Maidoton
Veg Vegaaninen
A Allergeeni (kysy henkilökunnalta)