Priimusmenu ja lounas
Priimusmenu
VKO 8, 18.2.-22.2.2019
alkuruokana
Porkkana-inkiväärisosekeittoa L,G
Pääruokavaihtoehtoina
Paistettua tuoretta seifileetä
ja bataattichutneyta L
Broileri-paprikavarras
ja tzatzikikastiketta,
minttucouscous L
Jälkiruokana
Appelsiiniohukaisia L
Kahvi ja tee
14,50 €
ilman jälkiruokaa 11,00 €
Lounas
VKO 8, 18.2.-22.2.2019
Maanantai |
Broileripyöryköitä, currykastiketta ja riisiä L,A |
Kasvispyöryköitä M,G,Veg |
Katkarapu-pähkinäsalaattia L,G,A |
Tiistai |
Pinaattikeittoa L,A |
Broileri-cesarsalaattia L,G,A |
Marjakiisseli L,G,M |
Keskiviikko |
Makkarakastiketta ja keitettyjä perunoita G,M |
Herkkusienikastiketta ja juurespyttipannua L,G |
Lohi-avokadosalaattia G,M,A |
Torstai |
Lohi-murekepihvi, yrttikermaviilikastiketta ja perunasosetta L,G,A |
Kasvis-juustotäytteiset paprikat L,G,A |
Kreikkalaista salaattia L,G,A |
Perjantai |
Kebab-aurajuustokiusausta L,G |
Kasvis-härkäpapukiusausta L,G |
Tonnikalacouscoussalaattia M |
Kotiruokalounas 8,20 €
Kasvisruoat ja salaatit 7,00 €
L Laktoositon
G Gluteeniton
M Maidoton
Veg Vegaaninen
A Allergeeni (kysy henkilökunnalta)