Pauliina Holm: Asenne ratkaisee – koulutusviennissäkin

”Suomalainen koulutus ja osaaminen on kysyttyä maailmalla. Suomi onkin asettanut tavoitteekseen koulutusviennin liikevaihdon huomattavan kasvun. Me Gradiassakin tavoittelemme kasvua ja lisätuloja. Lähitulevaisuudessa tavoitteemme on olla Suomen vaikuttavin koulutusviejä”, avaa Gradia-blogin tämänkertainen kirjoittaja Pauliina Holm koulutusviennin näkymiä. Hän on KV-asiakkuuspäällikkömme.

Jotta kasvua saadaan, mukaan tarvitaan lisää kouluttajia sekä asiakaslähtöisten prosessien sujuvoittamista liiketoiminnan näkökulmasta.

Suomi on pieni maa, ja siksi strategiset kumppanuudet ja yhteistyö ovat tärkeitä. Gradia toteuttaa koulutusvientiä tiiviissä yhteistyössä EduCluster Finlandin ja Gradia koulutuspalvelut Oy:n kanssa – unohtamatta yritys- ja oppilaitosverkostoamme.

Erityisesti maailmalla kiinnostavat osaamisemme liiketoiminta-, metsä- sekä sosiaali- ja terveysalalla. Pauliina Holm muistuttaa, että meillä on paljon annettavaa esimerkiksi erilaisissa räätälöitävissä kokonaisuuksissa, ammatti- ja erityisammattitutkinnoissa osineen sekä opetussuunnitelma- ja laatutyössä.

Lukiokoulutuksen ja taiteen perusopetuksen parhaat käytänteet ovat myös kiinnostavia tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Lue Holmin koko kirjoitus! #gradiablogi, #gradiafi #astettaenemmän