Oppisopimusviikko 5. – 11.11. näkyy Jyväskylässä

Valtakunnallinen oppisopimusviikko näkyy eri tavoin Jyväskylässä. Marraskuun 5. – 11.11. vietettävällä viikolla Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa useita tilaisuuksia hakeutujille, työpaikkaohjaajille ja opettajille.

Oppisopimus on työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jossa työnantaja kouluttaa työntekijän. Se on työelämälähtöinen ja joustava opiskelumuoto, jolla vastataan sekä oppijan että työelämän tarpeisiin. 

Oppisopimusviikko on osa samaan aikaan vietettävää European Vocational Skills Week -tapahtumaa. Viikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni saisi kuulla oppisopimusopiskelun sekä työpaikalla oppimisen mahdollisuuksista. Viikkoon voivat osallistua kaikki kiinnostuneet tahot.

Kunniamaininta TL Maintin työpaikkaohjajalle Leena Paanaselle

Jyväskyläläinen siivoustyönjohtaja Leena Paananen TL Maint Oy:stä on saanut Suomen Oppisopimusosaajat ry:n kunniamaininnan vuoden oppisopimuspalkittujen työpaikkaohjaajasarjassa.

Perusteluissa sanotaan, että Leena Paananen on osaamiseltaan monipuolinen työpaikkaohjaaja alalla, jossa on paljon työntekijöiden vaihtuvuutta ja työvoimapulaa. Työpaikkaohjaajana hän esimerkillisesti antaa aikaansa ja tukeaan opiskelijalle sekä rakentantaa yhteistyötä työpaikan ja kouluttajien välillä.

Poimintoja oppisopimusviikon ohjelmasta Jyväskylässä

  • Ma 5.11. klo 8.30. Kunniakirjan luovutus Leena Paanaselle (osoite: Gradia, Viitaniementie 1 C, neuvottelutila Takomo)
  • Ti 6.11. klo 8.30 – 10.30 Työpaikkaohjaajien aamukahvi ravintola Priimuksessa (osoite: Taulumäentie 45)
  • Ke 7.11. klo 10 – 16 Työnhaun ja oppisopimuksen teemapäivä Ohjaamo Jyväskylässä (osoite: Gummeruksenkatu 6) Klo 10 – 11 on CV-klinikka, klo 12 – 14 oppisopimuksen ja työnhaun iltapäivä, klo 12 – 16 teemana Ohjaamon monialainen ohjauspalvelu
  • To 8.11. klo 14.30 Oppisopimusinfo (osoite: Gradia, Sepänkatu 3)

Mukana oppisopimusviikossa ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Yrittäjät sekä Suomen oppisopimusosaajat ry.

Toimittajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuksiin!

Lisätietoja

Kaija Haapasaari, yksikönjohtaja, Gradia Jyväskylä, Työelämä- ja yrityspalvelut, puh. 040 341 5180

Mediatiedote 31.10.2018