Tuotekehitysrahoitus

Onko sinulla mahtava idea tai projekti, joka kuitenkin kaipaisi alkurahoitusta edetäkseen? Nyt Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston opiskelijoilla sekä henkilöstön edustajilla on mahdollisuus hakea tuotekehitysrahoitusta ensivaiheen kehitystyöhön!

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu projektien ensivaiheen kehitystyöhön mm. alkuvaiheen kokeiluihin, niihin käytettäviin tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan, ulkopuoliseen työhön kuten, selvityksiin, kilpailija-analyysiin, ohjelmointiin jne! Rahoitusta ei voi hakea yritykselle. Jaettavat rahoitukset ovat 500 - 2000 €/projekti. Rahoitusraati kokoontuu noin viisi kertaa kertaa vuodessa, jolloin hakijoilla on mahdollisuus esitellä projektinsa. Ota yhteyttä ja hae tuotekehitysrahoitusta, niin lisätään projektiisi kunnolla virtaa!

Hakeminen ja lisätiedot

Tuotekehitysrahoitusta haetaan lomakkeella (linkki tämän sivun alaosassa),  jonka kautta rahoitusta voivat hakea niin Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun kuin Jyväskylän yliopistonkin opiskelijat ja henkilöstö. Seuraava tuotekehitysrahoitusraati kokoontuu perjantaina  17.4.2020.

Kysy tarvittaessa lisää!

Yrityskehitysasiantuntija
Tukiainen Petrikki
040 341 5850
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Hanke- ja kansainvälisyyspalvelut
Kehittämispalvelut
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 A, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä