Työvoimakoulutukset

Uutta suunta työuralle löytyy työvoimakoulutuksesta. Ensisijaisesti ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuuden. Löydät koulutustarjonnastamme eri alojen lyhytkoulutuksia, lupakortteja ja tutkintoja sekä RekryKoulutuksia. RekryKoulutuksissa yritys kouluttaa uusia työntekijöitä ja ne soveltuvat hyvin esimerkiksi alaa vaihtaville.

Yritystoimintaa suunnitteleville voidaan järjestää työvoimakoulutuksena yrittäjyyden uravalmennusta ja yrittäjäkoulutusta. Työvoimakoulutus on osallistujalle maksutonta.

Gradia on yksi työvoimakoulutuksen järjestäjistä, ja toimimme yhdessä TE-palveluiden kanssa. Koulutuksiin haetaan TE-palveluiden sivuilla.

Tutustu tällä sivulla tulossa oleviin työvoimakoulutuksiin ja lue  Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Elyn sekä TE-palveluiden työvoimakoulutusten tietopaketit! 

Ohje koulutusten selailuun aloittain: Klikkaa Rajaa-työkalu auki suurennuslasista, klikkaa Valitse koulutussuunta -pudotusvalikko auki ja valitse listasta haluamasi koulutussuunta.

Tulossa olevat työvoimakoulutuksemme

Opiskele uusi ammatti tai työ RekryKoulutuksella!

RekryKoulutuksella täsmäosaajia työvoimapulaan!