Tanssin oppilaan opas

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tanssiryhmiin –linkissä löydät tanssilajit. Kunkin koulutuskortin kautta sinut ohjataan Wilmaan, jossa voit ilmoittautua itsellesi/lapsellesi sopivaan ryhmään.  Ilmoittautumisen kautta saat pysyvän oppilaspaikan. Siirtyminen seuraavan lukuvuoden ryhmään ei vaadi uutta ilmoittautumista, vaan opettaja huolehtii siitä yhdessä käydyn hops-keskustelun pohjalta.

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikan peruminen on aina tehtävä kirjallisesti opintotoimistoon. Voit tehdä ilmoituksen sähköpostitse. Seuraavaa lukukautta koskeva lopettaminen tai tuntien vähentäminen tulee tehdä ennen edellisen lukukauden päättymistä.

Jos opintojen lopettaminen tapahtuu kesken lukukauden, peritään koko lukukauden lukukausimaksu.

Wilma

Wilma on ensisijainen viestintävälineemme. Wilmassa pystyt myös seuraamaan opintojen etenemistä sekä kertyneitä suorituksia ja esityksiä. Uutena oppilaana / huoltajana saat käyttäjätunnukset opintotoimistostamme. Jos tunnuksesi ovat hukkuneet, ota yhteyttä opintotoimistoon uusien saamiseksi.

Varusteet

Varusteet valitaan lajiin soveltuvasti. Tanssinopettajasi opastaa mielellään sopivien varusteiden löytämisessä. Lajissa kuin lajissa yleisesti riittävät joustavat vaatteet ja juomapullo. Balettitunneilla käytetään pehmeitä balettitossuja ja edistyneellä tasolla lisäksi kärkitossuja. Katutanssissa käytössä ovat vaaleapohjaiset sisäurheilukengät. Jazztanssissa voi halutessaan käyttää jazztossuja tai -kenkiä.

Tanssitunnit

Tanssitunnit alkavat ja loppuvat lukujärjestykseen merkityn ajan mukaisesti. Opettaja ei ole vastuussa oppilaista tuntien ulkopuolella. Myös Gradian vastuuvakuutus rajoittuu välittömään oppituntitilanteeseen tanssisalissa. Huolehdithan, että laitat hiukset kiinni ja purkan pois ennen tanssitunnin alkamista. Ota arvotavarasi ja reppusi mukaan salin puolelle. Puhelinta ei käytetä tanssitunnin aikana.