Noora Kolanen

Olen tanssinopettaja ja koreografi. Valmistuin Oulun konservatoriosta vuonna 1998 ja olen täydentänyt osaamistani suorittamalla ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot (AmO) vuonna 2010. Olen toiminut päätoimisena tanssinopettajana Oulussa, Rovaniemellä sekä Seinäjoen seudulla useissa tanssikouluissa, liikuntaseuroissa, kansanopistossa sekä ammattikorkeakoulussa. Gradiassa aloitin syksyllä 2015.

Opetan tällä hetkellä jazztanssia, balettia, showtanssia ja katutanssia. Tanssissa minua kiehtoo sen monimuotoisuus. Tanssissa ilmaisun keinot ovat loputtomat ja haluaisin antaa oppilailleni mahdollisimman monenlaisia kokemuksia niin tanssitekniikoista kuin liikeilmaisusta ylipäätään. Opettajana minua innostaa oppilaiden motivaatio ja aito oppimisen halu.

Rakastan kysymyksiä!

Haluan auttaa oppilaitani löytämään vahvuutensa omassa liikeilmaisussaan. Olen opettajana heittäytyjä ja pyrin luomaan tunneilleni rennon ilmapiirin, jossa mokaaminen on sallittua, jopa suotavaa. Olemme tunneilla oppimassa toinen toisiltamme! Tunnetta. Iloa. Tanssia!

Kuva Noora Kolanen