Opiskelija on koulun tärkein ihminen

Olet valitsemassa kouluksesi Schildtin lukion. Onnittelen valinnastasi. Lukiovuotesi tulevat olemaan ainutlaatuisia yhdessä Suomen suurimmista lukioista, joka tarjoaa opiskelijoilleen laadukasta lukio-opetusta, mahdollisuuden suorittaa osan lukiosta ulkomailla opiskellen, aitoa osallistumista ja hienoja yhteisiä tapahtumia ja vahvat opiskelun painotukset – musiikin, urheilun, LUMA-aineet ja kansainvälisyyden ja vieraat kielet.

Schildtin lukiossa opiskelija on aina ensimmäisellä sijalla. Se, että menestyt opinnoissa, voit hyvin ja saavutat tulevaisuutesi tavoitteet, on meille tärkein asia. Näihin tavoitteisiin kuljemme yhdessä töitä tehden. Lukiossa matkasi on aina henkilökohtainen valinta, mutta lupaamme ohjata, opastaa ja opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, ja tulemaan osaksi Schildtin lukion opiskelijakuntaa, joka on tunnettu aktiivisuudestaan ja osaamisestaan.

Lukiovuodet ovat elämäsi merkityksellisimpiä. Siksi lukioajasta kannattaa ottaa irti mahdollisimman paljon. Schildtin lukio tarjoaa sinulle tähän erinomaiset mahdollisuudet. Suuressa lukiossa kurssivalikoima on laaja ja oman opintopolun tekemiseen löytyy monia mahdollisuuksia. Normaalien lukio-opintojen oheen voi sisällyttää omia harrastuksia, kansainvälisiä jaksoja tai opiskelua korkeakoulussa. Sinä päätät, mitä lukiolta haluat. Me pyrimme toteuttamaan sen.

Normaalien lukio-opintojen oheen voi sisällyttää omia harrastuksia, kansainvälisiä jaksoja tai opiskelua korkeakoulussa.

Schildtin lukio musisoi ja urheilee. Koulullamme on kaksi kansallista erityistehtävää, jotka näkyvät koulumme arjessa ja juhlassa. Erityislinjoilla voit keskittyä paremmin omiin vahvuuksiisi ja yhdistää lukio-opiskelun ja vaativan harrastuksen. Koulumme omat painotukset – LUMA ja kansainvälisyys – ovat hienoja mahdollisuuksia syventää ja laajentaa lukio-opintoja. Näistä muodostuu Schildt, suurlukio, jonka sisällä toimii monta pienempää yksikköä.    

Meidän ajatus on olla Suomen paras koulu ja työpaikka, missä ole saanut kehittyä henkilökohtaisen suunnitelmasi mukaisesti kohti globaaleja jatko-opintoja ja työelämää. Toivon, että kolmen vuoden jälkeen olet sivistynyt, motivoitunut ja huumorintajuinen nuori aikuinen, joilla on halu kehittää itseänsä läpi koko elämän. Tärkeintä on, että itse koet saaneesi opiskella hienossa koulussa, missä on hyvä henki ja parhaat kaverit. 

Siksi Schildt – astetta enemmän
 

Rehtori, virkavapaalla, asiantuntija koulutusvientihankkeella 1.1.-29.11.2019
Pokka Ari
040 341 4610
Gradia-lukiot
Schildtin lukio
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 B, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä
Vs. rehtori 1.1.-29.11.2019
Haavisto Seppo
040 341 4820
Gradia-lukiot
Schildtin lukio
Käyntiosoite
Viitaniementie 1 B, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä