Tanssin ajankohtaiset

Elokuu 2022

Tervetuloa aloittamaan tanssin uusi lukuvuosi!

Tunnit alkavat maanantaina 22.8. lukujärjestyksen mukaisesti.

Me opettajat olemme siirtäneet vanhat A-, P- ja S-tason oppilaat tämän vuoden Wilma-ryhmiin. Uudet oppilaat on lisätty ryhmiin ilmoittautumisen perusteella. Jos Wilma ei ole vielä käytössä, se kannattaa tehdä pikaisesti. Wilmassa näet sinun tai huollettavasi ryhmät ja suoritukset ja se toimii myös meidän viestintä- ja tiedotuskanavanamme. Uudet Wilma-tunnukset saat opintosihteeriltämme Mira Frimanilta (info.musiikkijatanssi@gradia.fi). Tarkistathan myös, että Wilmassa näkyvät yhteystietosi ja kuvausluvat ovat ajan tasalla.

Viime vuoden lastentanssin, minibaletin ja tanssikarusellin oppilaiden huoltajia pyydämme ilmoittamaan tämän vuoden ryhmätoiveet tanssin vastaavalle opettajalle Elinalle (elina.wuethrich@gradia.fi, puh. 040 341 5402). Varhaisiän ryhmissä edetään ikäperusteisesti. Lajikohtainen treenaaminen aloitetaan noin 8-vuotiaana ja tällöin sopivan ryhmän tunnistaa A-merkinnästä (Katu A, Nyky A jne.). Sekä varhaisiän että A-tasojen eri tuntivaihtoehdot löytyvät lukujärjestyksestä.

Lukuvuoden alussa on aina hyvä hetki ja mahdollisuus kokeilla uusia lajeja ja kasvattaa omaa lajivalikoimaa. Voit myös tuoda kaverin maksutta kokeilemaan tanssituntia. Lisäksi huoltajille on tarjolla aikuisten tunteja (aikuisbaletti, aikuisten nykytanssi, aikuisjazz, musikaalitanssi, floorwork ja Pilates). Tervetuloa mukaan!

Huomaathan, että tanssin hinnasto on uudistunut. Muista myös yhteishinta tanssin ja musiikin harrastamiseen. Kannustamme tällä kaikkia oppilaitamme yhdistämään nämä kaksi mahtavaa taideharrastusta!

Opetiimimme on vahvistunut uusilla opettajilla, Anne Joutsimäellä ja Johanna Matthieksella. Anne opettaa jazzia ja nykytanssia sekä toimii produktioryhmä Steamin ohjaajana ja koreografina. Johanna puolestaan opettaa minibalettia, balettia ja jazzia. Johanna vastaa myös uutena alkavan baletin produktioryhmän ohjaamisesta. Lisäksi Johanna tuo lajivalikoimaamme uuden lajin floorworkin, joka toimii loistavana tukena mille tahansa tanssilajille. Lämpimästi tervetuloa tiimiin, Anne ja Johanna!

Annen ja Johannan lisäksi tiimissämme jatkavat tanssinopettajat Noora Kolanen, Karoliina Lahdenperä, Pipsa Pilkkakangas ja Elina Wuethrich. Vähän myöhemmin mukaan hyppää Matti Pulkkinen. Matin loukkaantumisen vuoksi lukujärjestyksessä näkyvä Breaking pääsee alkamaan näillä näkymin vasta kevätlukukaudella. Tiedotamme tästä erikseen.

Muistathan seurata meitä somekanavissamme IG:ssä ja FB:ssa. Siellä tuomme esille ajankohtaisia asioita sekä tanssin arkea ja kohokohtia.

Syyslukukauden aikataulut: 

  • 22.8. Syyslukukausi alkaa  
  • 17.—23.10. Syysloma  
  • 6.12. (ti) Itsenäisyyspäivä, ei opetusta  
  • 12.—18.12. Joulunäytöksen valoharjoitukset ja näytökset  
  • 19.12. Joululoma alkaa 

Tanssin iloa ja mahtavaa syyskauden aloitusta kaikille! 

Aurinkoisin terveisin, Gradian tanssinopettajat