Siksi Jyväskylän aikuislukioon

Haluatko aloittaa lukio-opinnot alusta tai jatkaa keskeytyneitä lukio-opintojasi? Onko tavoitteenasi ylioppilastutkinto? Oletko kiinnostunut opiskelemaan jotain yksittäistä oppiainetta, kuten suomea toisena kielenä, espanjan kieltä, kemiaa tai matematiikkaa? Tarvitsetko lisää harjoitusta tietyissä oppiaineissa hakiessasi esim. lääketieteelliseen tai muihin jatko-opintoihin? Jos vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, Jyväskylän aikuislukio on juuri oikea paikka sinulle.

Jyväskylän aikuislukiossa voit suorittaa lukio-opintoja lähi- tai verkkokursseina (koko lukion oppimäärän, ylioppilastutkintoon vaadittavat opinnot tai yksittäisiä kursseja). Perusopetuksessa voit opiskella suomea toisena kielenä sekä englannin kieltä.

Lisätietoja Jyväskylän aikuislukion opiskelumahdollisuuksista saat aikuislukion opintotoimistosta puh. 040 341 5468 tai opinto-ohjaajalta puh. 040 341 4663

Opiskelijoiksi otetaan 18 vuotta täyttäneet. Yläikärajaa ei ole. Rehtori voi ottaa opiskelijaksi alle 18-vuotiaan jonkin opiskelijaan liittyvän erityisen syyn perusteella.

Tutkintotavoitteinen opiskelu on maksutonta. Yksittäisten oppiaineiden opiskelusta peritään lukuvuosimaksu (95 euroa).

Aikuislukion opintoihin on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa joustavasti koko lukuvuoden aikana. Opinnoista kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköisellä lomakkeella. Siihen tulee liittää mukaan aiempien opintojen päättö- ja erotodistukset. Ilmoittautumisen jälkeen opintosihteeri ilmoittaa, milloin Wilma-tunnukset voi hakea Jyväskylän aikuislukion opintotoimistosta. Se on osoitteessa Sepänkatu 3, Jyväskylä (huone A3.126).  Opintotoimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 1217.

Hakupalvelut ma - pe 18.10. - 22.10. klo 9 - 12 chat gradia.fi/oppimaan
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä
Opintotoimisto: Jyväskylän aikuislukio
040 341 5468
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Opiskelijapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä