Opiskelijan jaksamisen haasteita työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa -webinaari 2.5.2022

Gradia järjestää työpaikkaohjaajiensa vaativan työn tueksi webinaarin ”Opiskelijan jaksamisen haasteita työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa” maanantaina 2.5.2022 klo 14.00–15.00.  
Korona ja sen mukanaan tuoma etätyöskentely ovat korostaneet jaksamisen haasteita nuorilla. Tämä näkyy myös työpaikoilla tapahtuvilla oppimisjaksoilla, mistä on noussut tarve selkeyttää työpaikan ja oppilaitoksen rooleja opiskelijan ohjaamisessa. Varhainen puuttuminen sekä työpaikan ja oppilaitoksen tiivis yhteistyö ovat keskeisiä näissä tilanteissa. Viimekädessä vastuu opiskelijasta on aina oppilaitoksella ja haastavissa tilanteissa yhteydenotto oppilaitokseen matalalla kynnyksellä kannattaa aina.  

Maksuton webinaari on tarkoitettu sinulle, joka toimit Gradian koulutussopimus- tai oppisopimusopiskelijan työpaikkaohjaajana ja kaipaat ohjaustyössäsi tukea opiskelijan jaksamisen ja arjen hallinnan haasteissa. Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä. 

Koulutuksen teemat

  • Opiskelijan jaksamisen ja arjenhallinnan haasteet
  • Vinkkejä erilaisiin ohjaustilanteisiin
  • Työpaikan ja oppilaitoksen roolit ja rajat työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa

 
Webinaari toteutetaan Teams-verkkokokousympäristössä ja kouluttajina toimivat erityisopettaja Marjo Riuttanen ja opettaja Pia Kotro. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja

Työelämäkoordinaattori Kirsi Hämäläinen, Gradia Työelämäpalvelut
p. 040 341 5198, kirsi.hamalainen(at)gradia.fi