Ohjausta hakijoille

Kun suunnitelmissa on opinnot Gradiassa, saat tietoa, neuvoa ja ohjausta Gradia Hakupalveluista. Ole yhteydessä hakupalveluihin, kun mielessäsi on kysymyksiä Gradian opiskeluvaihtoehtoihin tai hakeutumisen käytäntöihin liittyen. Hakupalvelut palvelee kaikkia Gradian opinnoista kiinnostuneita sekä heidän tukiverkostoaan.

Hakupalveluiden ohjaajat tavoitat jokaisena arkipäivänä ilman ajanvarausta puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse. Palveluajat ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-15 sekä tiistaisin ja perjantaisin klo 10-14.

  • Puhelin: 040 341 6193
  • Chat: www.gradia.fi/oppimaan
  • Sähköposti: hakupalvelut@gradia.fi

Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun, jossa on mahdollisuus suunnitella tulevia opiskeluvaihtoehtoja ja tutustua hakeutumisen käytäntöihin yhdessä Hakupalveluiden ohjaajan kanssa.

Ryhmille järjestetään koulutusinfoja ennakkovarausten perusteella. Koulutusinfoissa Hakupalvelut kertoo yleisesti Gradian jatkuvan haun koulutustarjonnasta ja opintoihin hakeutumisesta. Ryhmien koulutusinfot järjestetään Teams-etäyhteyden välityksellä.

Varaa aika henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun ja koulutusinfoon ryhmälle.

 

Hakupalvelut Ma–pe 18.–22.10. klo 9–12 25.10. alkaen ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14 chat gradia.fi/oppimaan
040 341 6193
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Haku- ja neuvontapalvelut
Käyntiosoite
Sepänkatu 3, Jyväskylä
Postiosoite
PL 472, 40101 Jyväskylä