Neljäsluokkalaisten Pikkuyrittäjien ja Gradian NY-yrittäjien yhteistempaus Gradia-shopissa 23.5.

Gradian liiketoiminta-alan NY-yrittäjien sekä Kortepohjan alakoulun 4A- ja 4B -luokkien Pikkuyrittäjien yhteistyön loppuhuipennus järjestetään Gradia-shopissa 23.5. klo 11 – 12.30.
 
Tapahtumassa Nuori Yrittäjyys ry:n Pikkuyrittäjä-ohjelmaan osallistuneet koululaistiimit myyvät ja markkinoivat tuotteita Gradia-shopissa ja sen lähistöllä. Gradia-shop sijaitsee Gradian Harjun kampuksella osoitteessa Sepänkatu 3.
 
Pikkuyrittäjä-ohjelman myötä alakoululaiset ja Gradian liiketoiminta-alan opiskelijayrittäjät ovat tehneet tänä keväänä aivan uudenlaista yhteistyötä. Pikkuyrittäjät ovat tutustuneet tekemällä oppien työelämätaitoihin, taloudenhallintaan ja yrittäjämäiseen asenteeseen. He ovat kehitelleet omia ideoitaan loppuhuipennusta varten. Gradian NY-yrittäjät ovat käyneet esittelemässä koululaisten oppitunneilla omaa NY-yritystoimintaansa sekä sparranneet ja tsempanneet Pikkuyrittäjiä loppuhuipennuksen suunnittelussa.
 
Sekä Pikkuyrittäjät että NY-yrittäjät ovat kokeneet yhteistyön innostavana. ”Siksi, koska on helpompaa tulevaisuudessa ja työelämässä, ja voi perehtyä siihen rahasummaan mitä on saanut”, kuului yksi Pikkuyrittäjien palautteista.
 
NY-yrittäjiä valmentavan Henna-Liisa Maljosen mukaan Pikkuyrittäjien ja NY-yrittäjien yhteistyö on nykypedagogiikkaa parhaimmillaan: eri-ikäiset voivat oppia yhdessä, vertaisoppimista hyödynnetään ja ollaan yhdessä tutkimassa yhteistä ilmiötä. Myös NY-yrittäjät kokevat saaneensa yhteistyöltä paljon: "Pikkuyrittäjien kanssa yhteistyö oli helppoa, nuoret kuuntelivat hienosti, jaksoivat keskittyä, joten omakin tekeminen oli helppoa, kun nuoret osasivat kuunnella ja esittää kysymyksiä. Myöskin lasten opettajien panos oli hyvä”.
 
Pikkuyrittäjät ja NY-yrittäjät toivottavat yleisön lämpimästi tervetulleeksi tapahtumaan 23.5.! Varaathan käteistä pikkuhankintoihin.