Laajuus

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 4,5 kuukautta.

Aika

-

Hakuaika

-

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille, jotka hyötyvät osaamisen laajentamisesta tai päivittämisestä media-alalle. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin parissa toimiville, graafikoille tai toimittajille.

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan TE-hallinnon internet-sivuilla.

Kuvaus

Koulutuksessa perehdytään monipuolisesti mediamateriaalien toteuttamiseen. Opit muokkaamaan aineistoa sekä digitaalisiin julkaisukanaviin että painotuotteiksi. Graafisessa suunnittelussa perehdytään vektoripiirtämiseen logosuunnittelun kautta sekä harjoitellaan esitteiden taittamista ja painokuntoon saattamista. Opit valokuvaamista ja kuvien viimeistelyä kuvankäsittelyn keinoin. Videotuotannossa tehdään haastatteluja ja kuvataan sekä editoidaan esittelyvideoita.

Koulutus sisältää lähi- ja monimuoto-opetusta Gradia Jyväskylän Viitanimen kampuksella sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja asiakasprojekteja.

Rakenne

Opintoihin sisältyy esimerkiksi seuraavia opintokokonaisuuksia:
· Valokuvauksen perusteet
· Kuvankäsittely (PhotoShop)
· Graafisen suunnittelun perusteet (Illustrator)
· Infografiikan luominen (Illustrator, PowerPoint)
· Videokuvaus ja -editointi (Premiere)
· Digitaaliset julkaisut sosiaalisessa mediassa
· Verkkosivuston toteutus julkaisujärjestelmällä (WordPress)

Opinnot tähtäävät vähintään yhden tai useamman tutkinnon osan suorittamiseen media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta. Suoritettavia tutkinnon osia ovat ensisijaisesti julkaisutuotannossa toimiminen ja mediamateriaalien tekeminen.

Hakupalvelut

040 341 6193
hakupalvelut@gradia.fi
chat gradia.fi/oppimaan
Ma, ke ja to klo 9–15, ti ja pe klo 10–14


 

Aika

-

Paikkakunta

Jyväskylä