Lennokas lauantai kutsuu perheet lentoasemalle 14.4.

Matkailu- ja vapaa-ajan tapahtuma Lennokas lauantai kutsuu Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle lauantaina 14.4.2018 klo 10 – 14.

Tapahtumassa on esillä useiden yhteistyökumppaneiden matkailu- ja vapaa-ajan tarjontaa sekä muun muassa matkakohde-esittelyjä, kasvomaalausta, arvontoja, tietokilpailuja, aarrejahti, live-musiikkia, matkajumppatuokioita. Palkintoina arvonnoissa on Silja Linen ja Viking Linen lahjakortteja sekä herkkupalkintoja.

Perheille ja eri-ikäisille suunnattu tapahtuma on Gradia Jyväskylän ensimmäisen vuoden matkailuvirkailijaopiskelijoiden yhteistyöprojekti Finavian kanssa.

Yhteisprojekti on ollut opiskelijoille tapahtuman järjestämisen oppimista käytännössä tekemällä. Samalla lentoasema on ollut arvokas oppimisympäristö. Tapahtuman myötä haetaan myös lentoasemalle näkyvyyttä ja uusia matkustajia.

Alkuvuoden aikana työstetty projekti tarjoaa paitsi käytännönläheisen tavan oppia myös asiakkaille arvokasta tietoa matkakohteista ja alueen matkailu- ja vapaa-ajan yrityksistä.

Ensimmäisen vuoden matkailuvirkailijaopiskelijat ovat kuluneen lukuvuoden aikana opiskelleet matkailualan asiakaspalvelua, myyntiä ja neuvontaa. Lennokas lauantai - tapahtumaan he suunnittelivat sisällön, hankkivat yhteistyökumppanit sekä toteuttivat markkinointiviestinnän. Mukana on 16 opiskelijaa.

Mukaan on lähtenyt noin 50 yhteistyökumppania, jotka esiintyvät eri tavoin tapahtumassa

Lennokas lauantai -tapahtumaan on vapaapääsy.

Tapahtumapäivänä pääsee puoleen hintaan Suomen Ilmavoimamuseoon klo 11 – 17. Kahvila-ravintola Sky Cafe&Foodissa voi nauttia välimerellisen lounaan.

Lisätietoja

Mira Ahtila, opettaja, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 6005
Henna Räikkönen, opettaja, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 6031