Kasvata kestävyysosaamistasi – yrityksille tarjolla maksutonta sparrausta

Haluaisitko sinä yrityksellesi kilpailuetua kestävämmästä liiketoiminnasta? Osallistu maksuttomaan kestävän yrittäjyyden sparraukseen! 
 
Parhaillaan käynnissä olevassa Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeessa kehitetään ja mallinnetaan kestävän yrittäjyyden toimintatapaa Keski-Suomessa. Hankkeessa Gradia ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke toteuttavat yhteistyössä kestävän yrittäjyyden sparrauksia keskisuomalaisille yrityksille.  

Kestävän yrittäjyyden asiantuntijamme tarjoavat yrityksille sparraushetkiä, joissa käsitellään yrityksesi keskeisiä vastuullisuuteen liittyviä asioita. Yhdessä pohdittavia aiheita voivat olla esimerkiksi tuotekehitykseen, innovointiin tai vastuullisuusviestintään liittyvät kysymykset. Sparrauksen tarkempi sisältö, aika ja paikka sovitaan aina yrityskohtaisesti. Käymme läpi jokaisen osallistuvan yrityksen kanssa keskeisimmät kestävyystarpeet, jotta toteutettava sparraus voisi vastata niihin mahdollisimman hyvin.  
 
Sparrauksiimme on jo osallistunut useita keskisuomalaisia yrityksiä ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta.  

”Sparrauspäivä oli mielestämme antoisa ja mukava oli yhdessä jakaa ajatuksia. Hyödynnämme sparrauksessa saamaamme materiaalia”, kertoo Elina Krook Puuhapuisto Veijarilta. 

 
Kiinnostuitko?

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan alkuvuodesta 2023. Ota meihin rohkeasti yhteyttä: 

  • Markus Vehniäinen, Gradia, 040 341 6377 tai markus.vehniainen@gradia.fi    
  • Sarita Jylhä-Rastas, Poke, 040 132 5014 tai sarita.jylha-rastas@poke.fi    

 
Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeen (ESR) tavoitteena on kestävän liiketoiminnan kehittäminen ja kestävän yrittäjyyden toimintatavan mallintaminen Keski-Suomessa. Hankkeessa määritetään kestävän liiketoiminnan kehittämisen edellytykset ja osaamistarpeet pilotoimalla kestävän yrittäjyyden polku yrityksille ja opiskelijoille. Hankkeen aikana tuotetaan kestävän yrittäjyyden käsikirja tukemaan kestävää yrittäjyyttä. Käsikirja on käytettävissä keväällä 2023. Hankkeen päätoteuttaja on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, ja osatoteuttajana mukana on Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke.