Koulutuksen tiedot

Koulutusala

Ravintola- ja catering-ala

Paikkakunta

Jyväskylä

Toteutusaika

-

Opiskelutapa

Monimuoto-opiskelu

Laajuus

60 päivää

Hakuaika

-

Hakeutuminen

Koulutus on työvoimakoulutusta. Koulutukseen haetaan Työmarkkinatorin kautta. Pääset palvelun sivuille oheisen hakupainikkeen kautta. Valinnat koulutukseen tekee työllisyyspalvelut.

Koulutus on suomen kielellä.

Kenelle

Tämä lisä-/täydennyskoulutus on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille kahvilan asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtävistä kiinnostuneille tai alan vaihtajille. Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2).

Kuvaus

Koulutuksessa tavoitteena on oppia työskentelemään kahvilan asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtävissä. Koulutuksessa saat tiedon erilaisista kahviloiden liikeideoista, menekkituotteista ja erityisruokavalioista. Koulutuksessa opit perustaitoja asiakaspalvelu-, myynti- ja tarjoilutyötehtävistä. Hygienia- ja anniskeluosaamisen opiskelun lisäksi koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi ja anniskelupassi.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työelämässä tapahtuvana oppimisena. Koulutus antaa hyvän pohjan työllistyä asiakaspalvelu- ja tarjoilutyötehtäviin erilaisiin kahviloihin sekä jatko-opintoihin, osatutkinnon tai tutkinnon suorittamiseen.

Koulutuksen sisältö

· kahviloiden liikeideat
· asiakaspalvelu- ja myyntityö
· ammatillisen asiakaspalvelun vieras kieli: englanti
· espressopohjaiset kahvijuomat ja alkoholittomat juomasekoitukset
· tarjoilutyö
· erityisruokavaliot
· kahviloissa tarjottavien tuotteiden valmistus
· hygieniapassi
· anniskelupassi

Lisää koulutuksesta

Kysy lisää, autamme mielellämme!

Gradian hakupalvelut

Ma–pe klo 9–12 sekä ma, ke ja to klo 13–15
hakupalvelut@gradia.fi
040 341 6193

Flink Riitta

Tuntiopettaja (päätoiminen)

Ravitsemispalvelut