JKL liikkeessä -tanssihaaste tuo toivoa, iloa ja läheisyyttä

JKL liikkeessä -tanssihaaste haastaa kaikki jyväskyläläiset tanssimaan. Gradian tanssin perusopetuksen ideoiman haasteen tarkoituksena on inspiroida ja tuoda yhteen eri ikäisiä jyväskyläläisiä.

JKL liikkeessä -tanssihaaste sisältää yksinkertaisen tanssisarjan, josta on tehty myös pyörätuoli- ja tuoliversio. Voit opetella koko sarjan tai lyhyen pätkän siitä. Halutessasi voit tehdä myös ihan oman tanssin. Tanssisarjan ja musiikin löydät Gradian tanssin perusopetuksen YouTube-tililtä.

Gradia ja Jyväskylän kaupunki haastavat kaikki jyväskyläläiset ja erityisesti koulut sekä palvelutalot mukaan tanssihaasteeseen. Haasteeseen voit tarttua ryhmän kanssa tai yksin.

Haasteeseen voit osallistua kahdella tapaa perjantaihin 29.5. mennessä:

  1. Kuvaa JKL liikkeessä -tanssi ja lähetä se meille joko sähköpostilla (jklliikkeessa@gradia.fi) tai WhatsApp-viestillä (040 341 5402). Kaikista vastaanotetuista videoista koostetaan yhteinen JKL liikkeessä -tanssivideo. Koostevideota jaetaan Gradian ja Jyväskylän kaupungin somekanavissa ja nettisivuilla.
  2. Kuvaa JKL liikkeessä -tanssi ja postaa se omalla some-tililläsi. Tägää mukaan: #JKLliikkeessä @gradia_musiikkijatanssi @gradiafi (IG, FB) @gradia_fi (Twitter) @jyvaskylankaupunki (IG) @jyvaskyla (FB) ja @JKLn_kaupunki (Twitter)

Mikäli olet alaikäinen, kysythän luvan huoltajalta tanssihaasteeseen osallistumiseen.

Haastevideon tanssisarjan ohjauksesta vastaavat tanssinopettajat Karoliina Lahdenperä ja Noora Kolanen. Musiikin haasteeseen on tehnyt Gradia Jyväskylässä musiikkialan perustutkinnossa muusikoksi opiskeleva Oula Maaranen.

”Musiikki versioi Harjun iltasoittoa, joka voi resonoida eri ikäisissä jyväskyläläisissä ja luoda osaltaan yhteisöllisyyden tunnetta”, kertoo tanssinopettaja Elina Wuethrich.

Haasteen lopputuloksena syntyy video, johon on editoitu pätkiä kaikkien haasteeseen osallistuneiden ja videon lähettäneiden tanssista.

Gradian tanssin perusopetus toteuttaa haasteen yhdessä Gradia Jyväskylän media-alan ja Jyväskylän kaupungin kanssa.

Lisätietoja

Elina Wuethrich, tanssinopettaja, Gradia Jyväskylän taiteen perusopetus, puh. 040 341 5402
JKL liikkeessä -tanssihaasteen video
JKL liikkeessä -biisi