Tanssin produktioryhmät

Meiltä löytyy eri ikäisille ja tasoisille tanssijoille kohdennettuja produktioryhmiä katutanssista, taidetanssista ja baletista.

Produktioryhmissä keskitytään koreografiseen työskentelyyn ja esiintymiseen ja edustetaan Gradiaa erilaisissa tilaisuuksissa sekä valtakunnallisissa katselmuksissa ja kilpailuissa. Ryhmien toiminta syventää tanssin perustreeniä ja tarjoaa mahdollisuuden luovaan ja tavoitteelliseen työskentelyyn oman porukan kanssa.

Produktioryhmien toimintaan osallistumisen edellytyksenä on, että oppilas harrastaa tanssia tavoitteellisesti. Ryhmiin kuulumiselle on treenivaatimukset, jotka on määritelty ikä ja tanssiopintojen taso huomioiden. Pelkästään produktioryhmään kuuluminen ei ole mahdollista.

Produktioryhmät ovat ryhmistämme ainoita, joihin järjestetään pääsykokeet. Pääsykokeiden ajankohta on toukokuussa, mutta tarvittaessa järjestämme täydentäviä hakuja myöhemmin. Muina aikoina voit myös kysyä vapaita paikkoja tanssin suunnittelijaopettajalta, Elina Wuethrichilta.

Produktioryhmämme ovat niittäneet runsaasti valtakunnallista menestystä ja olemme saaneet eri ammattilaisraadeilta kiitosta teostemme korkeasta taiteellisesta tasosta sekä tanssijoiden taitavuudesta ja valovoimaisuudesta.

Wuethrich Elina

Tuntiopettaja

Tanssin perusopetus