Gradian tanssin kevätnäytöksessä lavalla ei ole ikärajaa!

Gradian tanssin perusopetuksen kevätnäytös on vauhdikas päätös kuluneelle lukukaudelle. On piilossa viidakon -esityksessä nähdään iso joukko eri-ikäisiä esiintyjiä pienimmistä lapsista aina harrastuksessaan pitkälle edenneisiin nuorin ja aikuisiin.

Tanssin keinoin koetaan, miten viidakon runsaan kasvillisuuden seassa elämää on ihan joka tasolla ja kulkijoita monenlaisia: luikertelevia, ryömiviä, loikkivia ja lentäviä. Välillä kuuluu sateen ropinaa ja hetken päästä ilman jo täyttävät lintujen salaperäiset sävelet.

Näytöksen koreografiasta vastaavat tanssinopettajat Saga Elgland, Anne Joutsimäki, Noora Kolanen, Karoliina Lahdenperä, Elias Niskanen ja Elina Wuethrich. Esityksen toteutuksessa on mukana myös Gradian media-alan ja tietotekniikan opiskelijoita.

Esitykset ovat Siltasalissa (Pitkäkatu 19 – 21, Jyväskylä) lauantaina 18.5. klo 15 sekä sunnuntaina 19.5. klo 15 ja 18. Liput maksavat 5 euroa ja niitä voi ostaa osoitteesta www.ticketmaster.fi

Kaikki näytökset ovat nähtävissä myös suorana verkossa osoitteessa https://www.gradia.fi/tanssin-naytokset

Gradia järjestää taiteen perusopetusta sekä tanssissa että musiikissa. Vuosittain harrastamassa on noin tuhat opiskelijaa. Nuorimmat ovat vauvaikäisiä ja vanhimmat aikuisia.

Lisätietoja

Elina Wuethrich, tanssinopettaja, Gradia Jyväskylä, puh.  040 341 5402

Mediatiedote 14.5.2019