Gradian opiskelija: tule rakentamaan sinun näköisesi työelämä!

Opiskelijamme: kerää osaamista kohti työelämää ja elämää. Yksi tulevaisuuden näkymä on yrittäjyys. Meillä Gradiassa voi monin tavoin tutustua yrittäjyyteen. Kurkkaapa vielä tämän kevään mahdollisuudet!

Monialaiset NY- ja osuuskuntavalmennukset

Haluatko hankkia osaamista kokeilemalla yrittäjyyttä pienimuotoisesti käytännössä? Kevään 2021 vimeiset monialaisesti toteutettavat opintojaksot käynnistyvät huhtikuun alussa. Suoritat Yrityksessä toimiminen tai Yritystoiminnan suunnittelu -tutkinnon osia.

Monialainen Osuuskunta -valmennuksen startti on 9.4. ja Monialainen NY-valmennuksen 12.4.

Ilmoittaudu Wilmassa: Yrittäjyysopinnot. Lisätietoja NY-valmennuksesta: antti-pekka.nikula@gradia.fi, puh. 040 341 5803 ja osuuskuntavalmennuksesta tiina.paavola@gradia.fi, puh. 040 341 6449

Unelmat ja inspiraatio

Kun pohdiskelet, millaisia asioita tulevaisuuden työltä haluat, minne olet menossa ja miltä työelämä oikein näyttää, tule mukaan Unelmat+Inspiraatio -opintojaksolle. Pääset juttelemaan sekä oman reittinsä löytäneiden yrittäjien että Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Opintojakso on 12. toukokuuta – 18.kesäkuuta.

Ilmoittaudu mukaan Wilmassa: Yrittäjyysopinnot. Lisätietoja saa opettaja Marja Danskalta: marja.danska@gradia.fi  puh. 040 341 5387 sekä  opintojakson esittely.

Ideasta yritykseksi

Onko sinulla jokin yritysidea? Haluatko sparrailla sen toimivuutta? Haluatko syventää yrittäjyysosaamistasi?

Ideasta yritykseksi -valmennuksessa tarkennat tavoitettasi, vahvistat liiketoimintaosaamistasi sekä varmistat, että sinulla on tarvittavat edellytykset kannattavan yrityksen perustamiseksi.

Viisi viikkoa kestävä valmennus alkaa 4. toukokuuta, ja sen avulla voit suorittaa sinulle soveltuvia yrittäjyyden tutkinnon osioa tai esimerkiksi käynnistää yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisen.

Lisätietoja: marjoriitta.kauppinen@gradia.fi puh. 040 341 6422 sekä  valmennuksen esittely.

Rahoitusta tuotekehitykseen

Kun haluat kehittää ja kokeilla yritysideaasi, voit saada siihen rahoitusta. Esittele siis ideasi ja hae tuotekehitysrahoitusta! Haettava tuotekehitysrahoitus on 500 –1000 euroa, ja sitä voi käyttää esim. markkinointikartoitukseen, prototyypin testaamiseen tai vaikkapa demon tekemiseen. Kevään viimeinen rahoitushaku päättyy 22.4. Hae tuotekehitysrahoitusta.

Huomaathan, että yritys ei voi hakea tätä rahoitusta, eikä rahaa voi käyttää palkkojen maksamiseen

Lisätietoja: petrikki.tukiainen@gradia.fi puh. 040 341 6303