Gradian lukuvuosi käynnistyy lähiopetuksessa

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian oppilaitosten lukuvuosi käynnistyy ensi viikolla lähiopetuksessa. Gradian koronaryhmä päätti asiasta keskiviikkona. 

”Toisen asteen lähiopetuksen mahdollistaminen on Gradialle erittäin tärkeä asia. Seuraamme koronatilannetta ja yleisiä ohjeita tiiviisti. Jotta lähiopetusta voidaan jatkaa, jokaisen gradialaisen on noudatettava huolellisesti koronaohjeita ja varotoimia. Pidetään siis huolta maskien käytöstä, turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta”, muistuttaa kuntayhtymän johtaja Vesa Saarikoski

Opintojen aloitus 

Ammatillisten oppilaitosten Gradia Jyväskylän ja Gradia Jämsän uusien opiskelijoiden lukuvuosi käynnistyy maanantaina 9.8. ja Gradian päivälukioissa, eli Jyväskylän Lyseon lukiossa ja Schildtin lukiossa opetus alkaa keskiviikkona 11.8. 

Gradian kampuksilla on voimassa maskisuositus ja kampuksille saa tulla vain terveenä. Opiskelijat ja henkilökunta on ohjeistettu käyttämään maskeja ja huolehtimaan turvaväleistä sekä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.  Opintojen alussa uusille opiskelijoille jaetaan maskeja. 

Gradian verkkosivuille on koottu yhteishaussa valittujen uusien opiskelijoiden aloitusajat ja -paikat.

Jatkavilla opiskelijoilla opinnot jatkuvat lukujärjestyksen mukaisesti. 

Etätyösuositus jatkuu

Gradian henkilökunnan etätyösuositus jatkuu vuoden loppuun niissä tehtävissä, joihin etätyö soveltuu. Muut aiemmin annetut koronaohjeet ovat edelleen voimassa. Gradian koronaryhmä kokoontuu seuraavan kerran 10.8. ja tiedottaa sen jälkeen mahdollista muutoksista.  

Gradian verkkosivuille on koottu koronaohjeet opiskelijoille

Lisätietoja 

Vesa Saarikoski, kuntayhtymän johtaja, puh. 040 341 5100 

Mediatiedote 5.8.2021