Gradia-lukioihin haetaan tulosaluejohtajaa, rehtoria

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia hakee tulosaluejohtajaa, rehtoria vastaamaan Gradia-lukioiden toiminnasta ja tuloksellisuudesta. Gradian kahdessa päivälukiossa ja aikuislukiossa opiskelee yhteensä noin 3000 opiskelijaa ja työskentelee 170 työntekijää.

Gradia-lukioiden johtamisjärjestelmää uudistetaan, ja valittu rehtori vaikuttaa tuleviin ratkaisuihin ja rakenteisiin. Hänen tehtävänään on johtaa ja kehittää lukioita Gradian strategian, talousarvion, toimintasuunnitelman, kuntayhtymän hallituksen ja kuntayhtymän johtajan linjausten sekä tulosalueen toimintaa ohjaavien säädösten pohjalta. Rehtori kuuluu Gradian johtoryhmään ja hänen esimiehenään toimii kuntayhtymän johtaja.

”Haemme johtajaa, jolla on sekä vahvaa hallinnollista osaamista että koulutuksen järjestämisen toiminnan ja talouden periaatteiden hyvää tuntemusta. Odotamme osaamista ja kokemusta toisen asteen koulutuksen, erityisesti lukiokoulutuksen johtamisesta ja kehittämisestä sekä verkosto-osaamista ja yhteistyön johtamisosaamista”, kertoo Gradian henkilöstöpäällikkö Maarit Kylmälahti.

Työpaikkailmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, jonka kautta tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuaika tehtävään alkoi 26.8. ja päättyy 22.9. klo 15.00. Tulosaluejohtaja, rehtorin valinnasta päättää Gradian hallitus marras-joulukuussa. Virka täytetään 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Timo Taskinen, Gradian hallituksen 1. varapuheenjohtaja, puh. 0400 648 504
Maarit Kylmälahti, henkilöstöpäällikkö, puh. 040 341 6153


Mediatiedote 26.8.2021