Gradia Jyväskylän taiteen perusopetuksessa korona-altistumisia

Gradia Jyväskylässä on tapahtunut koronavirukselle altistumista taiteen perusopetuksessa Pitkäkadun ja Kukkulan kampuksilla. Altistuneita työntekijöitä on kaksi ja opiskelijoita kuusi. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja määrätty karanteeniin.

Altistumista on tapahtunut taiteen perusopetuksen opiskelijaryhmässä Pitkäkadun kampuksella 9.11. ja yksilöopetuksessa Kukkulan kampuksella 10.11.2020. Terveydenhuolto on tavoittanut altistuneet henkilöt ja heidät on määrätty karanteeniin. Gradia toimii tilanteessa terveysviranomaisten ohjeistuksen mukaan.

Gradian kampuksilla voi tapauksesta huolimatta opiskella ja työskennellä koronaturvallisuusohjeet huomioiden. Taiteen perusopetuksessa opetus järjestetään pienryhmissä ja yksilöopetuksena osin etänä.

Opiskelijat ja henkilökunta on ohjeistettu huolehtimaan turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta sekä käyttämään maskeja suositusten mukaisesti. Riittävän väljyyden mahdollistamiseksi Gradiassa opiskellaan ja työskennellään osin etänä. Tiloja siivotaan tehostetusti, kiinnittäen huomiota erityisesti kosketuspintoihin. Gradian kampusalueille ja muihin tiloihin ei saa tulla, jos kärsii hengitystieoireista.

Lisätietoja

Pirjo Kauhanen, rehtori, Gradia Jyväskylä, puh. 040 341 6152