Gradia jatkaa kuntayhtymän johtajan viran hakuaikaa

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia hakee uutta kuntayhtymän johtajaa. Tehtävä avautui hakuun edellisen johtajan siirryttyä toisen organisaation palvelukseen. Hakuaikaa on 10.9. päätetty jatkaa 21.9. klo 15 saakka. Aiemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon valinnassa.

Gradian vt. kuntayhtymän johtaja Vesa Voutilaisen mukaan päätös johtui järjestelmään määräaikaan mennessä jätettyjen hakemusten odotettua pienemmästä määrästä.
”Tähän mennessä saamiemme hakemusten määrä ei vastaa tehtävää kohtaan osoitettua mielenkiintoa. Toivomme, että jatkoaika innostaa tehtävästä kiinnostuneet myös jättämään hakemuksensa”, Vesa Voutilainen kertoo.

Kuntayhtymän johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää Gradiaa sen hallituksen alaisuudessa sekä vastata kuntayhtymän toiminnan tuloksellisuudesta, vaikuttavuudesta, taloudellisuudesta, tehokkuudesta ja lainmukaisuudesta. Johtaja vastaa koko kuntayhtymäkonsernin ja sen toiminnan johtamisesta, taloudesta, strategisesta kehittämisestä ja tuloksesta hallituksen ja valtuuston asettamien tavoitteiden ja linjausten mukaisesti alati kehittyvässä toimintaympäristössä.

Johtajan valinnasta päättää Gradian valtuusto joulukuussa kuntayhtymän hallituksen esityksestä ja johtaja aloittaa tehtävässään 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.  

Työpaikkailmoitus on julkaistu Kuntarekry-palvelussa, jonka kautta tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja

Vesa Voutilainen, talous- ja hallintojohtaja, vt. kuntayhtymän johtaja, p. 040 341 5323.

Mediatiedote 10.9.2021